Compania

La mijloc: Oamenii

Această formulă simplă descrie punctul central al WÖRWAG Pharma. Tu, ca pacient, profiți cel mai mult de pe urma "know-how"-ului, expertizei în domeniul biofactorilor şi a cost-eficienței genericelor. Aceste produse vă ajută să obţineţi cel mai bun tratament posibil. Ca medic sau farmacist puteți conta pe înalta performanţă şi eficacitate a produselor WÖRWAG. 

Data Protection

Conform cerinţelor legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date („Legea nr. 677/2001”), modificată şi completată, Worwag Pharma GMBH&Co KG – reprezentanța pentru România, cu sediul în Cluj Napoca, str. Fagului nr. 11, județul Cluj, România („Operatorul”), înregistrat ca operator de date cu caracter personal sub nr. 8295/2014 în scop de marketing direct, va prelucra și stoca datele dumneavoastră cu caracter personal în condițiile prevăzute de lege și cu respectarea drepturilor enumerate mai jos. (vezi nota de informare)

Stiri

Wörwag Pharma România se implică în campania inițiată de către Asociația „Habitat for Humanity”, alăturându-se astfel acțiunii de voluntariat din județul Cluj. Mai exact, în perioada 3-5 iunie 2015, peste 90 de reprezentanţi ai Wörwag Pharma România şi Moldovadau o mână de ajutor la construcția unei case în localitatea Jucu, judeţul Cluj, pentru o familie cu posibilități materiale reduse. (vezi mai mult)

Login

Ai uitat parola?

Vă rog introduceți numele de utilizator și parola sau adresa de e-mail. Instrucțiunile de resetare ale parolei va vor fi trimise pe e-mail.