La mijloc: Oamenii

Aceasta este formula simpla care descrie punctul central al WÖRWAG Pharma încă de la început. Oamenii ca pacienţii. Oamenii, care profită cel mai mult din know-how-ul şi expertiza în domeniul factorilor biologici (vitamine, minerale şi oligoelemente), care datorită cost-eficienței genericelor pot obţine cel mai bun tratament posibil şi care, atunci când vine vorba de zona de prevenire se pot baza în totalitate pe noi.

Oamenii, ca medici sau farmacişti, care pot conta pe înalta performanţă şi eficacitate a produselor WÖRWAG - şi, de asemenea, de îngrijirea personală şi serviciile dedicate. Aceasta include, de asemenea, evenimentele de formare profesională ale noastre cu privire la evoluţiile curente.

Iar oamenii ca angajaţi. Noi ne vedem ca o echipa mare, care poate atinge obiectivele doar lucrând în parteneriat. Noi dezvoltam oameni şi îi promovam, toată lumea ar trebui să contribuie cu propriile idei antreprenoriale şi acţiuni. Avem nevoie de entuziasmul si creativitatea angajatilor nostri pentru a lucra în parteneriat spre succes. Deci, ne putem asigura că WÖRWAG Pharma continuă să rămână un specialist în tratamentul diabetului zaharat şi a tulburărilor care o însoţesc în viitor. 

Ultimele Stiri

Nu există nicio ştire în această privinţă .