Internațional

Global şi local: Secretul succesului nostru


WÖRWAG Pharma este o companie activă pe plan internaţional cu valorile unei afaceri de familie. Urmărirea logică şi aplicarea acestor valori au permis la nivel mondial expansiunea noastra.

In ceea ce ne priveşte, gândirea şi munca la nivel global nu este o strategie de marketing, ci un mod de viaţă al profesiei noastre de zi cu zi - şi este, în acelaşi timp, o provocare. Sarcina noastră în fiecare zi este de a depăşi distanţele lungi şi diferenţele culturale. Cu succes!

În primul rând, pentru că de la începutul expansiunii noastre ne-am bazat pe partenerii si angajatii nostri din acele ţări - doar ei au cheia de la pieţele locale. Şi, de asemenea, pentru că WÖRWAG Pharma a ancorat profund internaționalitatea în regiunea sa de origine. Valorile unei afaceri de familie - a fi cu picioarele pe pamant, ierarhii plate, rapida luare a deciziilor şi o atmosferă familială - acestea generând legături puternice care ne leagă de echipele noastre externe.

WÖRWAG Pharma gândeşte şi acţionează atât la nivel global cât şi la nivel local. Oricine lucrează pentru compania observă acest lucru. Trăiește spiritul de echipa. Şi este dispusă să se îmbunătăţească în mod constant: în formare, seminarii sau coaching individual. Creativi și motivați, angajaţii care contribuie cu idei lor fără a se da inapoi, sunt de importanţă centrală pentru companie. Această atmosferă liberă și antreprenoriale oferă baza pentru spiritul nostru de echipă. Şi este deosebit de important pentru deschiderea pieţelor viitoare.

Ultimele Stiri

Nu există nicio ştire în această privinţă .