Istorie

Cu succes pe un curs de creştere


În 1965, Dr. Fritz Wörwag a fondat farmacia oraşului din Stuttgart-Zuffenhausen. Doar 6 ani mai tarziu, el a decis să dezvolte şi să vândă propriile produse farmaceutice şi a fondat WÖRWAG Pharma. Prin introducerea medicamentelor focalizate şi de înaltă calitate, el a pus în cele din urmă o piatra de temelie in istoria de succes a acestei întreprinderi de familie din Swabia.


Odată cu lansarea pe piata a produsului de succes Magnerot Classic (în 1981), precum şi Benfotiamine solubile in grasimi (în 1985), în curând a început să formeze o poziţie de piaţă diferenţiată în mod clar cu un profil unic: WÖRWAG Pharma și-a dovedit competenţa sa de bază în tratamentul de diabet şi afecţiuni sedcundare şi, în plus, sa stabilit ca un specialist în domeniul de factorii biologici.

1992 a fost un an decisiv pentru WÖRWAG Pharma: Cu Thiogamma, un alt medicament de succes pentru tratamentul eficient al polineuropatiilor diabetice, a intrat pe piata. Un pas important a fost, de asemenea, introducerea de medicamente generice, precum şi un număr mare de produse noi in zona biofactorilor.

WÖRWAG Pharma merge pe plan internaţional

Captarea de noi pieţe în regiunile de est ale Germaniei a fost urmat în 1993 de expansiunea internaţională. Cu multă energie numeroase activităţi internaţionale au fost stabilite. În 1993, primul birou s-a deschis în Ungaria. În termen de 10 ani s-au încă 12 noi locaţii la fel ca în Rusia, România, Bulgaria şi multe alte ţări est-europene.

Astăzi WÖRWAG Pharma este în creştere prezenţa în Asia şi America Latină, cu mare succes. Până în prezent, mai mult de 700 de angajaţi lucrează în 30 de birouri de vânzări în întreaga lume.

Aceşti ani extrem de importanți pentru dezvoltarea de WÖRWAG Pharma au fost urmați in 2000 de predarea la o altă generaţie. Monika Wörwag si Dr. Marcus Wörwag au preluat conducerea afacerii. În 2008, Roland Spleiss li se alătură în calitate de Managing Director.

De atunci, competenţele de bază şi de interes ale companiei au fost extinse în continuare. Ca o întreprindere activă pe plan internaţional administrată de o familie, WÖRWAG Pharma este încă axata pe viitor la nivel mondial de creştere.

Cifra noastra de afaceri în continuă creştere ne permite să privim în viitor cu optimism.

Ultimele Stiri

Nu există nicio ştire în această privinţă .