Worwag Pharma Romania sustine infiintarea unei retele nationale de telemedicina pentru persoanele cu epilepsie

Wörwag Pharma România susține înființărea unei rețele naționale de telemedicină dedicate în întregime epilepsiei, inițiativă care face parte dintr-un program de sprijinire a persoanelor care suferă de această boală.

vezi tot articolul

Responsabilitate sociala si rezultate - Colaborarea Worwag Pharma Romania si Habitat for Humanity

Marian, Diana și băiețelul lor au în sfârșit propria locuință! Un vis transformat în realitate cu ajutorul echipei de voluntari ai Wörwag Pharma România și Moldova, care s-a alăturat campaniei inițiate de Asociația „Habitat for Humanity”.

vezi tot articolul

Compania Worwag Pharma Romania se implica in Proiectul Habitat for Humanity

Wörwag Pharma România se implică în campania inițiată de către Asociația „Habitat for Humanity”, alăturându-se astfel acțiunii de voluntariat din județul Cluj. Mai exact, în perioada 3-5 iunie 2015, peste 90 de reprezentanţi ai Wörwag Pharma România şi Moldovadau o mână de ajutor la construcția unei case în localitatea Jucu, judeţul Cluj, pentru o familie cu posibilități materiale reduse. Locuinţa va fi finalizată în decursul lunii iunie 2015. ImplicareaWorwag Pharma România în acest proiect este în concordanţă cu unul dintre motto-urile companiei, de altfel şi filosofia pe care aceasta este clădită: „getting closer, helping better”.

Pe lângă acțiunea de voluntariat, compania Wörwag Pharma România susține și material acest proiect alAsociaţiei „Habitat for Humanity”, care este și cel mai amplu din România în domeniul locuințelor sociale derulat de către o organizație non-guvernamentală.

"Implicarea Worwag Pharma România în acest proiect este foarte importantă. Deşi timpul este foarte scurt, totuşi numărul mare al celor implicaţi din partea companiei Worwag Pharma România este un atu atât pentru lucrările de construcţie ale casei familiei Pădure, cât şi pentru celelalte case", a declarat echipei www.sănătateatv.ro, Genoveva Ghiuri, unul dintre reprezentanţii Asociaţiei "Habitat for Humanity" Cluj.

Prin eforturile susţinute ale Worwag Pharma România şi ale Asociaţiei „Habitat for Humanity” Cluj, cei trei membri ai familiei îşi vor îndeplini visul: o casă a lor!

La Jucu, pe șantierul unde echipa Wörwag Pharma România lucrează timp de trei zile, Asociația „Habitat for Humanity” Cluj construiește 15 locuințe pentru familii cu venituri modeste.

În România, proiectul „Habitat for Humanity” a fost demarat în urmă cu 19 ani și a reușit să ajute peste 16.000 de persoane să trăiască în locuințe decente, sprijinindu-i în construcția sau reabilitarea de case.

News List

Nu există nicio ştire în această privinţă .

Declarare sponsorizari 2016

Pentru a vedea lista sponsorizarilor efectuate de Worwag Pharma Gmbh&CO.KG Reprezentanta pentru Romania, va rugam apasati aici.

Declarare sponsorizari 2015

Pentru a vedea lista sponsorizarilor efectuate de Worwag Pharma Gmbh&CO.KG Reprezentanta pentru Romania, va rugam apasati aici.

Declarare sponsorizari 2014

Pentru a vedea lista sponsorizarilor efectuate de Worwag Pharma Gmbh&CO.KG Reprezentanta pentru Romania, va rugam apasati aici.