CAMPANIE EDUCAȚIONALĂ RASCI

Wörwag Pharma România este membru activ al RASCI – Asociația Română a Producătorilor de medicamente fără prescripție, suplimente alimentare și dispozitive medicale.

RASCI este asociația reprezentativă din România pentru sectorul medicamentelor fără prescripție (OTC), suplimentelor alimentare şi dispozitivelor medicale. Deoarece reprezintă un sector important al industriei farmaceutice, asociația reunește producători, importatori și distribuitori de medicamente fără prescripție medicală, suplimente alimentare și dispozitive medicale de uz personal, care sunt activi pe piața românească.

Obiectivul comun al membrilor este de a asigura claritatea și obiectivitatea informației atât la nivelul populației, deoarece consumatorii sunt principalul beneficiar al acestor categorii de produse, cât și la nivelul profesioniștilor din domeniul medical. Aceştia din urmă iau contact zi de zi cu populaţia generală şi oferă recomandări cu privire la produsele respective.  

Încă de la finalul anului 2017, campania educațională „Despre sănătate, cu responsabilitate” reprezintă un demers educațional asumat pe termen lung. Campania își propune să contribuie atât la armonizarea cadrului legislativ ce reglementează segmentul de piață pe care îl reprezintă, cât și la educarea consumatorilor cu privire la utilizarea corectă și responsabilă a medicamentelor fără prescripție medicală, a suplimentelor alimentare și a dispozitivelor medicale pentru îngrijire personală.

În conformitate cu filosofia companiei “Getting Closer - Helping Better”, în centrul preocupărilor noastre se află oamenii. Nevoile clienților noștri fac parte din responsabilitatea Wörwag Pharma de a fi mai aproape de oameni. Pentru a-i putea înțelege mai bine și pentru a-i putea ajuta mai bine.

Compania noastră susține îndeaproape această campanie de informare a publicului larg asupra informării corecte despre medicamentele fără prescripție, suplimente alimentare și dispozitive medicale.

Scopul final al campaniei educaționale este de a ajuta consumatorii să utilizeze corect aceste produse, deoarece în acest mod ele pot reprezenta opțiune eficientă de îngrijire a sănătății.

Mai multe despre campanie și acțiunile desfășurate până acum puteți afla de pe site și pagina de Facebook ale acesteia: http://aleginformat.ro/ și https://www.facebook.com/aleginformat.

Materiale video campanie