Complianța la Wörwag Pharma

Compliance

Complianța în cadrul Wörwag Pharma înseamnă respectarea regulilor externe și interne. Aceste reguli pot fi impuse prin reglementări legale sau pot fi definite sub formă de programe, procese și coduri. Acțiunea responsabilă, corectă din punct de vedere etic și legal, este elementară pentru succesul Wörwag Pharma la fel ca și orientarea către clienți și calitatea produselor noastre.

Standardele de comportament sunt descrise în Codul nostru de Conduită. Acesta este un document obligatoriu pentru toți angajații Wörwag Pharma, pentru a identifica riscurile și a evita greșelile.

Nicole Schmolke

Compania Wörwag Pharma a desemnat un ofițer de complianță, responsabil de implementarea și supravegherea regulilor de conformitate la nivel de grup și la nivel local. Această responsabilitate este asumată la nivel de grup de către Nicole Schmolke (Director Human Resources) și la nivel local de către Dr. Alexandru Oros, Sales Manager (email: alexandru.oros@woerwagpharma.ro).

Pentru a detecta riscurile de complianță și orice comportament care contravine regulilor și poate fi dăunător companiei noastre, Wörwag Pharma își încurajează angajații și partenerii de afaceri să raporteze, cât mai repede, orice încălcări direct ofițerului de complianță, la următoarea adresă electronică:

compliance(at)woerwagpharma.com sau alexandru.oros(at)woerwagpharma.ro

Raportarea se poate face fie personalizat, fie anonim.