Codul de conduită Woerwag Pharma Group

Woerwag Pharma Group este o companie internațională cu valorile unei afaceri de familie. Cu gama sa de produse, Woerwag Pharma se concentrează pe o afacere sustenabilă pe termen lung. Obiectivul nostru este să dezvoltăm produse cu eficacitate dovedită, de calitate ireproșabilă, benefice sănătății și calității vieții oamenilor.

Unul din importantele noastre puncte forte, este faptul că suntem totuși o afacere de familie, în pofida creșterii noastre. Oamenii sunt inima a tot ce întreprindem. Acordăm importanță deosebită valorilor care nu sunt vizibile în bilanțul financiar.

Acceptând responsabilitatea, angajamentul pentru performanță și identificarea cu compania, precum și umanitarismul și apropierea față de semeni, ne fac să fim ceea ce suntem. Angajații noștri trebuie să fie capabili să acționeze independent, să ia decizii și să-și exercite influența în mod independent.

Trebuie să ne protejăm compania dacă dorim ca și în viitor să ne asigurăm succesul. O conduită legală, responsabilă, etică, este esențială succesului Woerwag Pharma. Reputația pentru care am lucrat din greu ca s-o avem în fața clienților, acționarilor, partenerilor, angajaților și a publicului larg poate fi serios afectată printr-o singură încălcare. Din acest motiv, managementul companiei a adoptat acest cod de conduită.

Este obligatoriu pentru toți angajații Woerwag Pharma. Codul de conduită e menit să ajute utilizatorii săi să recunoască riscurile și să preîntâmpine consecvent încălcări ale legilor.

Citește mai multe despre acest subiect în următorul interviu