Interviu Dana Nimigean, Reprezentant Medical – Divizia Biofactori la Worwag Pharma România, partea II

Alegem adesea să primim în echipa noastră oamenii care au abilitatea de a gândi anticipativ și spirit de acțiune! Dana Nimigean este unul dintre ei. Motto-ul nostru “împreună pentru o viață sănătoasă” devine un mod de lucru și de raportare totodată și la propria persoană, pentru a găsi resursele de a construi o componentă etica a industriei farmaceutice de care să fim mândri peste ani.

Dana Nimigean este Reprezentant Medical – Divizia Biofactori la Worwag Pharma România, parte din echipa noastră de 7 iuni, iar astăzi vă invităm să citiți a doua parte a interviului cu ea, inițiativă prin intermediul căreia ne propunem să descoperim oamenii din spatele rolurilor profesionale din companie.

Dacă ai putea să schimbi un singur lucru în cariera ta, care ar fi acela?

Nu m-aș mai împotrivi evoluției. De fapt cred că acum, ajunsă la maturitate pot spune că asta fac. Învăt și mă bucur de toată informația la care am acces și încerc să aplic cu încredere. Realizez mai repede când sunt în „comfort zone’’ și nu mi-e frică să depașesc momentul pentru a-mi depăși limitele.

Încotro crezi că se îndreaptă industria farmaceutică din România?

 

Sunt de parere că și în România tendința este spre digitalizare, avem toate resursele pentru acest lucru, dau doar un exemplu... avem internet mai bun decât englezii