Making Off Christmas Wishes

Începe să arate a Crăciun... peste tot pe unde te-ai uita, chiar și la biroul nostru din București! Împreună cu colegii noștri ne-am pregătit cu multa veselie să înregistrăm felicitarea video pentru acest Crăciun și final de an.

”Sărbători fericite și An Nou Fericit!” sunt cuvinte ușor de spus! Dar când suntem împreună totul devine mai plăcut si cu voie bună. Am avut nevoie de „câteva duble” care au făcut filmarea și mai plăcută!

Ne face plăcere să arătăm cu dezinvoltură latura noastră umană și să ne numim ”familia Worwag”! Vă invităm în culisele pregătirilor pentru felicitarea video din acest an.

Am afirmat adesea în 2022 că succesul este un efort de echipă, iar dacă atmosfera de sărbătoare din biroul nostru a ajuns și la dumneavoastră, este meritul colegilor care au contribuit la reușita filmărilor.

Fiind o perioadă a retrospectivelor, dorim să mulțumim pe această cale tuturor pacienților, clienților, colaboratorilor și partenerilor care au susținut activitatea Worwag Pharma România și în acest an și, astfel, ne-au condus spre un An Nou Aniversar! În 2023 ne pregătim să celebrăm 25 de ani în România, împreună pentru o viață sănătoasă.

Au fost multe urcușuri și coborâșuri până să ajungem aici, a fost o călătorie adesea solidară și cu multe întrebări, dar au fost și clipe în care am aplaudat rezultatele colegilor care se implică în toată țara pentru a susține obiectivele comune.

Ne place să glumim și să aducem buna dispoziție în munca noastră, însă rămânem aceiași profesioniști dedicați spre a aduce schimbări în ecosistemul farmaceutic din România, să inovăm în ariile medicale de interes, în beneficiul oamenilor.

Avem colegi care contribuie la buna funcționare a companiei, oameni din spatele cortinei care nu se văd, dar a căror muncă și implicare, stă la baza a tot ceea ce alegem să aducem adesea în mediul online ca succes. Așa că le mulțumim negreșit tuturor celor care sunt în serviciul binelui și care ajută la reușita noastră comună pe care o numim Worwag Pharma România.

Pacienților noștri le transmitem gândul că suntem alături de ei și suntem preocupați de îmbunătățirea programelor de sănătate și de informare pe care le demarăm, iar tuturor partenerilor le transmitem că încrederea și parteneriatele stabile rămân piloni ai strategiei noastre de dezvoltare.

Să fiți bine cu voi și să sărbătoriți așa cum simțiți perioada sărbătorilor de iarnă! Iar Anul Nou să vă aducă tuturor tot ceea ce vă doriți și încă puțin mai mult, ca să aveți de oferit mai departe în altruism și recunoștință!

Împreună pentru o viață sănătoasă!

Crăciun fericit și La mulți Ani!

Vizionare plăcută la Making Off Christmas Wishes!