Participarea Wörwag Pharma la târguri educaționale

De mai mulți ani, Wörwag Pharma se implică în mod constant în instruirea oamenilor de afaceri în domeniul distribuției și al importurilor/exporturilor. Pentru a face compania mai bine cunoscută în Germania, cursanții au demarat anul trecut proiectul „Wörwag Pharma la târguri educaționale”, în colaborare cu departamentul de resurse umane.

 

În scurt timp, am realizat un stand expozițional, cu care am participat pentru prima dată în februarie 2017 la târgul educațional din Böblingen. Aceste târguri au fost organizate în Leinfelden-Echterdingen și, apoi, din nou, în Böblingen. În luna ianuarie a anului 2018, am mai organizat cu succes un alt târg expozițional. Alte participări sunt planificate în viitorul apropiat.

Cel mai mare târg, având ca temă instruirea vocațională, la care a participat Wörwag Pharma este Vocatium, în Stuttgart. Acesta este organizat în diverse localități din Germania și se numără printre cele mai căutate evenimente din domeniul târgurilor vocaționale.

Participarea noastră ne-a oferit șansa de a ne pune „amprenta” ca una din companiile de familie de interes la nivelul Germaniei. Dincolo de târgurile comerciale, am stabilit de asemenea contacte directe cu elevii, cu ocazia unei prelegeri pe care am ținut-o la școala gimnazială Albert Schweitzer, din Böblingen, în decembrie 2017. În acest fel, am reușit să atragem atenția asupra companiei noastre și asupra oportunităților de carieră și pregătire profesională pe care le putem pune la dispoziție.

„Cu ajutorul târgurilor și prezentărilor comerciale, ne putem face cunoscuți lumii drept o companie internațională de succes, în plină expansiune.”

„Obiectivul nostru rămâne să promovăm și mai mult brandul Wörwag Pharma,” au declarat cursanții proiectului.

Pandemia de noul coronavirus

Cu toții suntem afectați de criza generată de noul coronavirus. Cu toate acestea, sănătatea și siguranța angajaților, pacienților și colaboratorilor noștri rămân în continuare pe primul loc pentru noi.

Aflați mai multe