Programul WIP 2019 pentru medici – sesiunea octombrie

Wörwag Pharma România, în parteneriat cu Inspires, a desfășurat o nouă sesiune din cadrul programului WIP pentru medici, în perioada 17-20 octombrie 2019, la Sinaia. Tema abordată a fost cea de “Patient Care - Abordarea modernă a comunicării în îngrijirea pacientului”, facilitată de către Dorin Dancu, fondator și trainer Inspires.

Subiectele cuprinse în această tematică s-au referit la elemente din știința comunicării interpersonale, inteligență emoțională, analiză tranzacțională, customer care și coaching.

Sesiunea a fost un real succes prin îmbinarea unor concepte teoretice și practice, cu utilitate dovedită în realitățile practicii de zi cu zi a medicilor. Felicitări tuturor celor implicați în crearea unei experiențe de învățare memorabile!

Programul WIP oferă tinerilor medici (rezidenți și specialiști) cunoștințe, tehnici și instrumente dovedite și adaptate realităților din lumea medicală, cu scopul de a-i ajuta să-și dezvolte aptitudini complementare celor medicale și să adopte atitudinea potrivită pentru a îmbunătății calitatea actului medical, în folosul pacientului, a sistemului medical și a propriei dezvoltări profesionale.