Testimoniale program WIP medici – sesiunea aprilie 2019

Programul WIP oferă tinerilor medici specialiști cunoștințe, tehnici și instrumente dovedite și adaptate realităților din lumea medicală, cu scopul de a-i ajuta să-și dezvolte aptitudini complementare celor medicale și să adopte atitudinea potrivită pentru a îmbunătății calitatea actului medical, în folosul pacientului, a sistemului medical și a propriei dezvoltări profesionale.

Vă mulțumesc pentru oportunitatea oferită și privilegiul acordat de a participa în ultimii 2 ani la sesiuni ale programului WIP organizat de dumneavoastră. Apreciez inițierea și dezvoltarea acestui program atât datorită specificului său particular în cadrul programelor de dezvoltare medicală, cât și datorită înaltei calități a sesiunilor. Precizez că, personal, mă simt un om schimbat după acest program, schimbare observată și de către anturaj. Vă mulțumesc din nou și vă asigur de interesul meu necondiționat pentru orice program al Worwag Pharma în dezvoltarea tinerilor medici.

Dr. Cătălin-Alexandru Chihaia, Gastroenterologie

 

 

Doresc să vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru șansa de a participa la programul de dezvoltare personală pentru medici WIP aprilie 2019.Excelentă ideea de desfășurare a programului. O atmosferă nemaipomenită. Consider că am acumulat, prin metoda de prezentare folosită, prin materialele folosite, mai multe cunoștințe decât în cadrul oricărui alt curs la care am participat.Informațiile primite au fost deosebit de interesante. Abilitățile de prezentare ale trainer-ului, formatul și dăruirea participanților au făcut ca totul să fie peste orice așteptare. Un format excelent cu adevărat orientat. Pentru mine a reprezentat un pas înainte în dezvoltarea mea personală.Sper că voi mai avea oportunitatea de a mai participa la un asemenea program, care mi-aș fi dorit să nu se mai termine.

Vă mulțumesc și vă felicit.

Dr. Ana-Maria Mureșan, Medicină Fizică și de Reabilitare