Wörwag Pharma anunță selecţia pentru Programul WIP 2019!

Programul WIP oferă tinerilor medici specialiști cunoștințe, tehnici și instrumente dovedite și adaptate realităților din lumea medicală, cu scopul de a-i ajuta să-și dezvolte aptitudini complementare celor medicale și să adopte atitudinea potrivită pentru a îmbunătății calitatea actului medical, în folosul pacientului, a sistemului medical și a propriei dezvoltări profesionale.

Formatul programului WIP 2019 constă într-o selecție de 60 de participanți. Cei 60 de medici rezidenţi şi tineri specialişti vor fi împărțiți în grupe a câte 15 persoane. Fiecare grupă va trece printr-un program de training desfășurat pe parcursul a două zile de curs. Tematica cursului este Patient Care – Abordarea modernă a comunicării în îngrijirea pacientului. Subiectele cuprinse în această tematică se referă la elemente din știința comunicării interpersonale, inteligență emoțională, analiză tranzacțională, customer care și coaching.

Este important ca medicii participanți să aibă una dintre următoarele specialități: diabet, nutriție și boli metabolice; neurologie, reumatologie, gastroenterologie, boli infecțioase, medicină internă, cardiologie sau medicină de familie. Intenția de participare la acest program constă în trimiterea unui CV in extenso și a unei scrisori de motivare de minim 250 de cuvinte, ambele în limba română, pe adresa de e-mail bursawip@woerwagpharma.ro până la data de 15 noiembrie 2018. Medicii selectați vor fi anunțați pe e-mail până la data de 15 ianuarie 2019.

Aceștia își vor asuma obligativitatea participării la programul WIP 2019 prin semnarea unui contract de școlarizare cu compania Wörwag Pharma GmbH&Co.KG. Neparticiparea la acest program de școlarizare atrage după sine rambursarea suportului financiar oferit de bursă. Consultantul care va facilita acest program este Dorin Dancu, fondator şi trainer în cadrul companiei Inspires. Pentru mai multe detalii vizitaţi www.woerwagpharma.ro

Vă dorim mult succes!