Comunicate de presă

UN MANAGER DE SUCCES
Interviu cu Norina Alinta Gâvan General Manager, administrator, Wörwag Pharma România
Precizie germană. Portret de CEO
În noiembrie 1997, Norina Gâvan a fost primul angajat din România al companiei germane Wörwag Pharma. Acum, conduce cu iscusință și succes un business cu 72 de angajați și o cifră de afaceri de 180 milioane de lei. Leadershipul de care dă dovadă a inclus-o în onorantul Top 50 femei în economie, lansat în primăvara 2019 de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin și publicația economică Banii.net. Lectură plăcută!
Woerwag Pharma are un nou Director Regional pentru țările din Europa Centrală și de Est
Începând cu luna Martie 2019, Wörwag Pharma are un nou Director Regional pentru țările din Europa Centrală și de Est în persoana lui Sami Oinas. Domnul Oinas va prelua responsabilitatea teritorială pentru Ungaria, Țările Baltice, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și România.
Comunicat WIP Junior
Wörwag Pharma România continuă tradiția de succes a evenimentelor WIP Junior și în 2019. WIP Junior (Wörwag Inspiring Program) este un proiect de dezvoltare personală GRATUIT, organizat în parteneriat cu Organizația Tinerilor Medici și Inspires, conceput să ofere o altă perspectivă asupra vieții.
Train your business
Wörwag Pharma România a fost partener al celei de-a treia ediții a evenimentului Train Your Business, dedicat comunității de business din România. Compania noastră susține dezvoltarea mediului de afaceri local prin activități concrete și durabile.
Comunicat de presă AICC
Wörwag Pharma România susține dezvoltarea mediului de afaceri local prin activități concrete și durabile. În acest context, ne alăturăm inițiativei Agape International Coaching Conference de a oferi oportunități de dezvoltare personală și profesională continuă pentru persoanele din funcții de conducere din mediul de business clujean.
Interviu cu Monica Mureşan - CoFounder AGAPE International Coaching Conference
International Coaching Conference SECOND EDITION 27 Martie, Cluj-Napoca Cluj-Napoca este gazda celei de-a doua ediții a Conferinței Internaționale de Coaching AGAPE. Pe 27 martie 2019, în sălile Grand Hotel Italia sunt așteptați la conferință 500 de participanți din toate colțurile lumii. Invitații sunt 4 speakeri de talie internațională din Singapore, Marea Britanie, Portugalia şi România alături de 6 facilitatori ce vor susține ateliere de lucru. Facilitatorii provin din Beirut, Finlanda, Suedia, Bulgaria şi România. În continuarea Conferinței vor avea loc două evenimente conexe. Primul este TRANSFORMATIONAL COACHING TRAINING şi va avea loc în perioada 28-30 martie, cu ajutorul distinsului Dr. Ben Koh, iar cel de-al doilea eveniment este MASTERCLASS, cu Richard Barret. Participarea la unul dintre evenimente oferă beneficii în cadrul Conferinței din 27 martie. Este oferit acces gratuit la Conferință celor înscriși la unul dintre cele 2 evenimente conexe.
SĂRBĂTORIM ZIUA MONDIALĂ A PODIATRULUI
Asociația de Podiatrie organizează în 5 mai 2018, la Cluj-Napoca, cea de-a doua ediție a campaniei „Pășește cu încredere!”, cu ocazia Zilei Mondiale a Podiatrului. Demarată anul trecut, campania urmărește să crească gradul de informare a populației în legătură cu îngrijirea picioarelor și prevenirea problemelor și a bolilor care pot apărea, în contextul în care o bună prevenție poate reduce numărul de amputații.

Contacte media

Cristian Boldor
Cristian Boldor Corporate Communications +4 (0) 772-168676 cristian.boldor@woerwagpharma.ro