Știri

Inovația: Să sărim la nivelul următor!
„Suntem mândri că angajații au îndeplinit deja multe cerințe fundamentale pentru creșterea viitoare a Wörwag Pharma în cadrul proiectului ‘Fit4Growth’”, afirmă directorul Monika Wörwag. „Dar mai știm și că mulți colegi așteaptă răbdători să poată demara inițiative de dezvoltare în combinație cu ‘Go4Growth’ și cu Viziunea/Misiunea noastră pentru 2030.”
Tendințele pieței OTC și strategia Wörwag Pharma
Știați că? Unul din două ambalaje de medicamente vândute în Europa este un produs medicamentos eliberat fără rețetă medicală. (Date de piață pentru 2014 furnizate de publicația AESGP - Asociația Europeană pentru Automedicație/ Association of the European Self-Medication Industry)
Strategia de cercetare 2018 – 2023
Cercetarea, mai ales în studiile preclinice și clinice, este necesară pentru a demonstra eficacitatea și siguranța produselor farmaceutice și / sau pentru a identifica (și, la modul ideal, a înțelege) efectele farmacologice și farmaco-cinetice ale substanțelor medicamentoase. Wörwag Pharma a efectuat o activitate bogată de cercetare în trecut fie ca „sponsor” real al studiilor, fie susținând cercetătorii internaționali în desfășurarea propriilor activități.
Participarea Wörwag Pharma la târguri educaționale
De mai mulți ani, Wörwag Pharma se implică în mod constant în instruirea oamenilor de afaceri în domeniul distribuției și al importurilor/exporturilor. Pentru a face compania mai bine cunoscută în Germania, cursanții au demarat anul trecut proiectul „Wörwag Pharma la târguri educaționale”, în colaborare cu departamentul de resurse umane.
Conduită legală și etică: Complianța la Wörwag Pharma
„Complianța” își are originea în anii ’90 în lumea financiară americană. În prezent, termenul a fost acceptat la nivel global ca definiția comercială a respectării legilor și liniilor directoare, dar și a normelor auto-impuse în toate sectoarele de afaceri.
Head of marketing job offer at Wörwag Pharma Romania
Wörwag Pharma GmbH & Co KG is a family owned pharmaceutical company headquartered in Germany. Our client’s work focuses on the development, production, marketing and sales of drugs for the treatment in different therapeutic areas.
Viziunea 2030
Ne-am familiarizat cu viziunea noastră pentru 2030 la finele anului 2019. Acum urmează să vedem în ce mod dorim să materializăm această viziune și să o facem mai tangibilă.
Transformarea digitală în marketing și vânzări la Wörwag Pharma
Interviu cu Fabian Bayer, Global Digital Marketing Manager Lumea se învârte tot mai repede și mai repede pentru domeniul marketingului. Acest lucru înseamnă dezvoltarea unui spectru larg de posibile măsuri pe care noi, ca specialiști în marketing, putem / dorim / trebuie să le utilizăm pentru a crea rapoarte relaționale cu grupurile țintă cele mai importante pentru noi.

Contacte media

Cristian Boldor
Cristian BoldorCorporate Communications+4 (0) 772-168676cristian.boldor@woerwagpharma.ro