Știri

Worwag Pharma Romania activating as LLC
"If you can dream it, you can do it" (Walt Disney). These are the words that can best describe the ambitious project of both Romanian and German teams to transform the Romanian Representative Office into a Romanian Legal Limited Company.
Biofactorii în patologia umană – cursuri de perfecționare postuniversitară pentru medici și farmaciști
„Biofactorii în patologia umană” este un proiect unic constând în cursuri de perfecționare postuniversitară pentru medici și farmaciști, dezvoltat ca urmare a unei nevoi crescute pentru informații medicale corecte științific. Importanța proiectului ține de contextul actual, în care deficiențele de vitamine si minerale ale populației se suprapun cu un fenomen accentuat de autoadministrare “după ureche”.
Worwag Pharma Romania SRL și-a început activitatea ca distribuitor de medicamente
“Dacă poți să visezi la ceva, o poți și realiza”. Cuvintele lui Walt Disney descriu cel mai bine ambițiosul proiect al ambelor echipe, română și germană, de a transforma Reprezentanța Wörwag Pharma România într-o entitate juridică de sine stătătoare, cu răspundere limitată.
Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord (DWNT) a împlinit 10 ani de activitate
Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord (DWNT), la care Wörwag Pharma România a aderat în 2019, a sărbătorit 10 ani de activitate printr-un concert simfonic în stil nemțesc dedicat publicului român și celui german, în data de 16 ianuarie 2020.
Wörwag Pharma România susține proiectul Diabetes Science School
DIABETES SCIENCE SCHOOL este un proiect unic, lansat în 2019 de către Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, cu scopul de a sprijini dezvoltarea profesională în domeniul cercetării științifice pentru tinerii medici din această specialitate.
Wörwag Pharma România este partener principal al concertului “Wanderlust Symphonie”
Noul an vine cu experiențe muzicale inedite!
Studiul medical "KAPO - Sănătate pe Ghete" la Cluj-Napoca
Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, clujenii au avut șansa să participe la studiul medical "KAPO - Sănătate pe Ghete". Cluj-Napoca a fost primul oraș care și-a arătat interesul față de acest studiu, după succesul înregistrat la Oradea.
„Tu și Diabetul 2.0” – seminar interactiv pentru persoanele cu diabet și apropiații lor
Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie 2019, persoane cu diabet și apropiații lor au participat la „Tu și Diabetul 2.0”, o întâlnire-seminar la care au învățat cum să-și gestioneze mai bine diabetul și, în același timp, să-și protejeze familia de această afecțiune cronică și degenerativă.

Contacte media

Cristian Boldor
Cristian BoldorCorporate Communications+4 (0) 772-168676cristian.boldor@woerwagpharma.ro

Pandemia de noul coronavirus

Cu toții suntem afectați de criza generată de noul coronavirus. Cu toate acestea, sănătatea și siguranța angajaților, pacienților și colaboratorilor noștri rămân în continuare pe primul loc pentru noi.

Aflați mai multe