Știri

Comunicat de presă AICC
Wörwag Pharma România susține dezvoltarea mediului de afaceri local prin activități concrete și durabile. În acest context, ne alăturăm inițiativei Agape International Coaching Conference de a oferi oportunități de dezvoltare personală și profesională continuă pentru persoanele din funcții de conducere din mediul de business clujean.
Interviu cu Monica Mureşan - CoFounder AGAPE International Coaching Conference
International Coaching Conference SECOND EDITION 27 Martie, Cluj-Napoca Cluj-Napoca este gazda celei de-a doua ediții a Conferinței Internaționale de Coaching AGAPE. Pe 27 martie 2019, în sălile Grand Hotel Italia sunt așteptați la conferință 500 de participanți din toate colțurile lumii. Invitații sunt 4 speakeri de talie internațională din Singapore, Marea Britanie, Portugalia şi România alături de 6 facilitatori ce vor susține ateliere de lucru. Facilitatorii provin din Beirut, Finlanda, Suedia, Bulgaria şi România. În continuarea Conferinței vor avea loc două evenimente conexe. Primul este TRANSFORMATIONAL COACHING TRAINING şi va avea loc în perioada 28-30 martie, cu ajutorul distinsului Dr. Ben Koh, iar cel de-al doilea eveniment este MASTERCLASS, cu Richard Barret. Participarea la unul dintre evenimente oferă beneficii în cadrul Conferinței din 27 martie. Este oferit acces gratuit la Conferință celor înscriși la unul dintre cele 2 evenimente conexe.
SĂRBĂTORIM ZIUA MONDIALĂ A PODIATRULUI
Asociația de Podiatrie organizează în 5 mai 2018, la Cluj-Napoca, cea de-a doua ediție a campaniei „Pășește cu încredere!”, cu ocazia Zilei Mondiale a Podiatrului. Demarată anul trecut, campania urmărește să crească gradul de informare a populației în legătură cu îngrijirea picioarelor și prevenirea problemelor și a bolilor care pot apărea, în contextul în care o bună prevenție poate reduce numărul de amputații.
Studiile actuale arată că: Unul din patru vârstnici suferă de carență de vitamina B12
O pătrime din persoanele peste 65 de ani nu au un aport suficient de vitamina B12. Acest rezultat a fost obținut în urma unei analize actuale în cadrul unui studiu în rândul populației din Augsburg (KORA-Age).
Seminar destinat sportului oferit de WÖRWAG Pharma: „Prevenția este prioritatea noastră“
Într-un cadru festiv și sportiv, WÖRWAG Pharma a organizat în perioada 11-12 noiembrie 2017 cel de-al 150-lea seminar științific - sportiv în Garmisch-Partenkirchen.
Simpozionul de specialitate „Vitamine din complexul B pentru nervi puternici“
Carența de vitamine B poate favoriza diverse boli neurologice. În cadrul unui seminar de specialitate cu ocazia Săptămânii Medicinii, seminar ce a avut loc în Baden-Baden, în 30 octombrie 2017, experții au discutat locul pe care îl pot ocupa vitaminele B în tratamentul durerilor, neuropatiilor diabetice, demenței etc.
Al șaselea maraton al firmelor, Flugfeld, Böblingen
Și în acest an firma WÖRWAG Pharma a participat la maratonul firmelor Flugfeld din Böblingen. Șase colegi - inclusiv administratorul Gerhard Mayer - au alergat în data de 20 septembrie având ca motto: „Fit4Growth“.
Gimnastica picioarelor menține picioarele diabeticilor în formă!
WÖRWAG Parma oferă diabeticilor un serviciu nou, un material video cu exerciții de gimnastică pentru picioare.

Contacte media

Cristian Boldor
Cristian BoldorCorporate Communications+4 (0) 772-168676cristian.boldor@woerwagpharma.ro

Pandemia de noul coronavirus

Cu toții suntem afectați de criza generată de noul coronavirus. Cu toate acestea, sănătatea și siguranța angajaților, pacienților și colaboratorilor noștri rămân în continuare pe primul loc pentru noi.

Aflați mai multe