Știri

Vitamina D: biofactor cu multiple beneficii pentru pacienții tăi
Ești profesionist în domeniul sănătății și dorești să fii mai aproape de pacienții tăi? Dacă dorești să afli mai multe detalii despre vitamina D și rolurile sale în menținerea sau redobândirea sănătății pentru beneficiul pacienților tăi, citește în continuare acest articol.
Au început înscrierile pentru Premiul de Cercetare Fritz-Wörwag 2021
Pentru a sprijini progresul în domeniul biofactorilor, Wörwag Pharma continuă să investească în tinerii cercetători și anunță deschiderea înscrierilor pentru Premiul de Cercetare Fritz-Wörwag 2021.
Interviu cu Norina Gâvan, CEO Wörwag Pharma România, despre programul Wörwag STARt UP
“Am lansat un program de susținere pentru tinerii farmaciști,” a transmis Norina Gâvan, CEO Wörwag Pharma România, despre programul Wörwag STARt UP pentru stirileprotv.ro.
A doua întâlnire a Comunității Asociațiilor de Pacienți (CASPA) din 2020
În dezbaterea online a Comunității Asociațiilor de Pacienți (CASPA), ediția a doua, din data de 11 noiembrie 2020, s-a discutat despre ce înseamnă o interacțiune etică și transparentă între asociațiile de pacienți și companiile din industria farmaceutică.
„WÖRWAG STARt UP“ – un nou start pentru studenții farmaciști
Compania farmaceutică WÖRWAG Pharma dă startul unui program de susținere si orientare profesională dedicat studenților farmaciști: „WÖRWAG STARt UP“ care va demara pe data de 1 octombrie 2020 în mediul online, urmând ca începând cu anul 2021 să fie implementate și componentele practice și aplicate ale programului.
“Călătoria eroului” – ședință de management la Wörwag Pharma România (7 august 2020)
O cultură de leadership durabilă nu se naște după citirea teoriei din cărți, ci apare după ce caracterul și valorile unui grup se reflectă în acțiunile fiecărui manager și angajat.
Îți mulțumim, doctore!
Ești unul dintre eroii noștri împreună cu toți profesioniștii din domeniul sănătății, ceilalți colegi ai tăi, medici, farmaciști, asistenți medicali, nu doar în aceste vremuri de pandemie, ci și în general. Vă mulțumim tuturor pentru dăruire și munca deosebită din prima linie a luptei împotriva noului coronavirus (COVID-19)!
Wörwag Pharma România susține proiectul “Oameni în Alb”
Perioada de pandemie de noul coronavirus (COVID-19) în care ne aflăm este una provocatoare pentru noi toți, inclusiv pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Aceștia se află în prima linie de luptă împotriva acestui virus, iar uneori eforturile lor sunt supraomenești. Ca să câștigăm această luptă avem nevoie atât de resurse sanitare, cât și de resurse psiho-emoționale.

Contacte media

Andreea Ianoș
Andreea IanoșCorporate Communications+40 (0) 755-134061andreea.ianos.external@woerwagpharma.ro