Știri

Worwag Pharma Romania SRL și-a început activitatea ca distribuitor de medicamente
“Dacă poți să visezi la ceva, o poți și realiza”. Cuvintele lui Walt Disney descriu cel mai bine ambițiosul proiect al ambelor echipe, română și germană, de a transforma Reprezentanța Wörwag Pharma România într-o entitate juridică de sine stătătoare, cu răspundere limitată.
Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord (DWNT) a împlinit 10 ani de activitate
Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord (DWNT), la care Wörwag Pharma România a aderat în 2019, a sărbătorit 10 ani de activitate printr-un concert simfonic în stil nemțesc dedicat publicului român și celui german, în data de 16 ianuarie 2020.
Wörwag Pharma România susține proiectul Diabetes Science School
DIABETES SCIENCE SCHOOL este un proiect unic, lansat în 2019 de către Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, cu scopul de a sprijini dezvoltarea profesională în domeniul cercetării științifice pentru tinerii medici din această specialitate.
Wörwag Pharma România este partener principal al concertului “Wanderlust Symphonie”
Noul an vine cu experiențe muzicale inedite!
Studiul medical "KAPO - Sănătate pe Ghete" la Cluj-Napoca
Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, clujenii au avut șansa să participe la studiul medical "KAPO - Sănătate pe Ghete". Cluj-Napoca a fost primul oraș care și-a arătat interesul față de acest studiu, după succesul înregistrat la Oradea.
„Tu și Diabetul 2.0” – seminar interactiv pentru persoanele cu diabet și apropiații lor
Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie 2019, persoane cu diabet și apropiații lor au participat la „Tu și Diabetul 2.0”, o întâlnire-seminar la care au învățat cum să-și gestioneze mai bine diabetul și, în același timp, să-și protejeze familia de această afecțiune cronică și degenerativă.
Wörwag Pharma România a fost sponsor principal al Olimpiadei CuGeT 2019
Investiția în cultura ta generală și propria dezvoltare este o necesitate în societatea modernă, deoarece cunoașterea stă la baza acesteia. Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni - CuGeT este un proiect unic în România, organizat de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, care încurajează dezvoltarea culturii generale a tinerilor între 14-25 de ani și premiază curiozitatea și pasiunea pentru cunoaștere și educație.
Interviuri post-eveniment Conferința-Dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”
Conferința-dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”, care a avut loc în data de 25 septembrie 2019, la București, a adus în prim plan beneficiile magneziului, zincului, vitaminei B6, vitaminei B12, fierului, vitaminei C, acidului alfa-lipoic și benfotiaminei în practica medicală.

Contacte media

Andreea Ianoș
Andreea IanoșCorporate Communications+40 (0) 755-134061andreea.ianos.external@woerwagpharma.ro