Știri

SĂRBĂTORIM ZIUA MONDIALĂ A PODIATRULUI
Asociația de Podiatrie organizează în 5 mai 2018, la Cluj-Napoca, cea de-a doua ediție a campaniei „Pășește cu încredere!”, cu ocazia Zilei Mondiale a Podiatrului. Demarată anul trecut, campania urmărește să crească gradul de informare a populației în legătură cu îngrijirea picioarelor și prevenirea problemelor și a bolilor care pot apărea, în contextul în care o bună prevenție poate reduce numărul de amputații.
Studiile actuale arată că: Unul din patru vârstnici suferă de carență de vitamina B12
O pătrime din persoanele peste 65 de ani nu au un aport suficient de vitamina B12. Acest rezultat a fost obținut în urma unei analize actuale în cadrul unui studiu în rândul populației din Augsburg (KORA-Age).
Seminar destinat sportului oferit de WÖRWAG Pharma: „Prevenția este prioritatea noastră“
Într-un cadru festiv și sportiv, WÖRWAG Pharma a organizat în perioada 11-12 noiembrie 2017 cel de-al 150-lea seminar științific - sportiv în Garmisch-Partenkirchen.
Simpozionul de specialitate „Vitamine din complexul B pentru nervi puternici“
Carența de vitamine B poate favoriza diverse boli neurologice. În cadrul unui seminar de specialitate cu ocazia Săptămânii Medicinii, seminar ce a avut loc în Baden-Baden, în 30 octombrie 2017, experții au discutat locul pe care îl pot ocupa vitaminele B în tratamentul durerilor, neuropatiilor diabetice, demenței etc.
Al șaselea maraton al firmelor, Flugfeld, Böblingen
Și în acest an firma WÖRWAG Pharma a participat la maratonul firmelor Flugfeld din Böblingen. Șase colegi - inclusiv administratorul Gerhard Mayer - au alergat în data de 20 septembrie având ca motto: „Fit4Growth“.
Gimnastica picioarelor menține picioarele diabeticilor în formă!
WÖRWAG Parma oferă diabeticilor un serviciu nou, un material video cu exerciții de gimnastică pentru picioare.
Feriți-vă de diabet! Ascultați-vă picioarele! Traseu de parcurs desculț în Böblingen
Compania farmaceutică WÖRWAG Pharma a pus în practică joi, 22 iunie 2017 mottoul Săptămânii Industriei 2017 „participă, trăiește experiența“: În intervalul orar 11-16, vizitatorii au avut ocazia să se informeze în MERCADEN din Böblingen asupra neuropatiei diabetice. Aceștia și-au testat sensibilitatea tălpilor pe un traseu cu patru suprafețe diferite și au primit consiliere de specialitate.
Vitamina B12: Să știm ce ne protejează nervii
Carența de vitamina B12 poate avea urmări grave, în special asupra sistemului nervos. Experți renumiți au vorbit în cadrul simpozionului de specialitate: „Vitamina B12: Să știm ce ne protejează nervii“, organizată în 6 mai 2017 în München de WÖRWAG Pharma, despre modul de identificare timpurie și tratare eficientă a acestei carențe.

Contacte media

Andreea Ianoș
Andreea IanoșCorporate Communications+40 (0) 755-134061andreea.ianos.external@woerwagpharma.ro