Remunerație, beneficii și oportunități de dezvoltare

O echipă internațională dinamică

În calitate de companie internațională, suntem mândri de cultura corporativă pe care o avem, deoarece numeroși angajați din diferite țări lucrează în echipa noastră.

Promovăm inițiativa și responsabilitatea, spiritul antreprenorial și spiritul de echipă, oferind, de asemenea, fiecărui angajat platforma care face posibilă contribuția activă la succesul companiei.

Dezvoltarea angajatilor

Noi îi ajutăm pe angajații noștri să își urmărească obiectivele și dorințele profesionale. Le oferim oportunități personale și profesionale de educație continuă, sub formă de sesiuni de formare internă și externă și de coaching pe care le adaptăm la abilitățile individuale și la nevoile corporative.

Este foarte important pentru noi să dezvoltăm directori din rândul nostru, astfel încât să îi putem sprijini apoi în noile lor roluri.

Remunerație și beneficii

Performanța angajaților este remunerată. Aceasta include remunerația corespunzătoare pieței, revizuiri salariale anuale și un bonus personal, calculat individual în funcție de obiectivele convenite.

Programul nostru de lucru poate fi stabilit în mod flexibil, astfel încât nevoile profesionale și private pot fi echilibrate.

De ani de zile am fost mulțumiți de dezvoltarea noastră corporativă pozitivă. Acesta este motivul pentru care sărbătorim diverse evenimente ale companiei de mai multe ori pe an cu angajații noștri.