25 ani în România

Este impresionant să vedem de unde a început Wörwag Pharma România și unde a ajuns după 25 de ani. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără oameni devotați, perseverenți, responsabili, fie că vorbim de parteneri, colaboratori, clienți și, nu în ultimul rând, fiecare membru al acestei echipe. Sperăm să putem continua să lucrăm împreună pentru a îmbunătăți sănătatea și viața oamenilor și în următorii 25 de ani.

Nandor Ugron, Manager Național Divizie Farmacii

De 25 de ani în piața farma din România, 25 de ani în folosul pacienților, 25 de ani de realizări și succese obținute prin munca asiduă, perseverență și profesionalism de către o echipă minunată, echipa Wörwag Pharma România… și... de 24 de ani, eu sunt o parte din ea….

Sincere felicitări tuturor și La mulți ani!

Laura Pavel, Specialist resurse umane

Aniversarea Wörwag Pharma România este un moment de retrospectivă asupra activității noastre profesionale, desfășurată cu multă muncă și pasiune, pusă în slujba sănătății. În mod personal, am traversat o perioadă foarte propice pentru dezvoltarea și împlinirea mea profesională și am dorit ca acțiunile mele să contribuie la succesul firmei. Momentul de sărbătoare și satisfacție înseamnă pentru mine și colegii mei un nou început pentru realizările și împlinirile viitorului, în munca și viața noastră! La mulți ani prosperi! 

Georgiana Narcisa Pravăț, ASM (Manager Regional)

La mulți ani Wörwag Pharma Romania la a 25-a aniversare!

Fie ca spiritul tău liber ce îi încurajează pe cei ce te urmează să inoveze continuu, să nu se piardă și să atragă în jurul tău doar personalități cu structură de învingători!

Rodica Mureșan, Manager de Produs

Wörwag Pharma România a devenit un nume respectat în industria farmaceutică, oferind produse de calitate pentru pacienții noștri și contribuind la îmbunătățirea sănătății și a calității vieții oamenilor. Ca angajat care a petrecut 17 ani alături de acestă companie, sunt mândru de realizările și de eforturile pe care le-am depus împreună pentru a ne atinge obiectivele. Împreunî am construit o cultură a muncii dedicată și am contribuit la succesul acestei companii.
Sunt recunoscător pentru fiecare moment petrecut alături de colegi!

Simion Balteș, Brand Manager

“În 25 de ani, Wörwag Pharma a construit în România o companie puternică și respectată, branduri de top în diverse arii terapeutice medicale, parteneriate solide dar și o echipă care și-a dovedit entuziasmul și competența an după an. Sunt bucuros că sunt și eu, de mai mult de 17 ani, parte din această devenire!"

Rareș Bârlă, Manager Național de vânzări - Divizia Medicală

La mulți ani Wörwag Pharma România!

În cei 25 de ani de activitate în România, Wörwag Pharma a reușit să fie deschizător de drumuri în tratamentul unor variate patologii, oferind pacienților solutii terapeutice de calitate care au îmbunătățit starea de sănătate și implicit viața acestora.
Cei 10 ani pe care i-am petrecut în cadrul companiei Wörwag Pharma, au reprezentat pentru mine poate cea mai fructuoasă perioadă de dezvoltare personală și profesională. Mulțumesc Wörwag Pharma România!

Victor Olaru, ASM (Regional Manager)

La mulți ani Wörwag Pharma pentru cei 25 de ani de succes în România! Succesul tău nu este o întâmplare! Este multă muncă. Este perseverență, învățare, studiu, depășirea propriilor limite și, mai ales, pasiunea pe care întreaga echipă o pune în tot ceea ce face! Dacă aș fi întrebată ce-mi place cel mai mult în activitatea mea, aș răspunde fără să stau prea mult pe gânduri: colegii mei și faptul că - în cei 14 ani de când suntem împreună - au devenit a doua mea familie! O familie minunată alături de care am muncit mult, am învățat multe, am depășit provocări și sărbatorit reușite, deopotrivă. Mulțumesc Wörwag Pharma România pentru cei mai frumoși ani!

Madalina Toghia, Regulatory Affair Manager

Deși fac parte din echipa Wörwag de 5 luni, simt că sunt aici dintotdeauna. Asta este meritul colegilor, care m-au primit cu brațele deschise și cu răspunsuri profesionale și prietenoase la mulțimea de întrebări pe care o poate avea un nou angajat. Un proces de onboarding excelent, centrat pe nevoile de învățare ale noului coleg, menit să susțină dezvoltarea fiecăruia în drumul lui în a deveni profesionistul Wörwag. Aici am găsit o cultură organizațională extrem de sănătoasă, bazată pe respect, colaborare în echipă și o extraordinară orientare către atingerea obiectivelor comune. Îmi place ceea ce fac și sunt mândră de produsele noastre și de compania la care lucrez! La mulți ani Wörwag Pharma Romania!

Alina-Iulia Iosif, HR Business Partner

La mulți ani Wörwag Pharma Romania! Ai împlinit 25 de ani de succese și realizări, ani ce sunt oglinda respectului și orientării către oameni, nu doar către rezultate.
Îți mulțumesc pentru că faci parte din viața mea de 14 ani, și reprezinți mai mult decât “un loc de muncă”. Reprezinți un puzzle construit cu răbdare, pricepere și creativitate de către oameni ambitioși pentru care provocările sunt adevărate motivații. Îmi place să cred ca în tot acest puzzle am contribuit și eu cu cel puțin o piesă, iar toate celelalte piese au contribuit, în dezvoltarea mea, atât profesională cât și personală.
Felicitări și succes în continuare!

Aniela Laura Șofron, Medical Affair Manager

Data de 3 noiembrie 1997 a marcat începutul carierei mele în “farma”.

Din această dată fiecare zi a fost și este plină de provocări. Fiecare zi este diferită!

Am curajul să spun că cel mai frumos lucru în cariera mea de farma este echipa mea de colegi, împreună cu care am dezvoltat Wörwag Pharma în România, împreună cu care am făcut cunoscute produsele noastre tuturor partenerilor: medici, farmaciști, distribuitori și nu în ultimul rând pacienților.

Îndrăznesc să afirm că în 25 de ani am lăsat urme în piața farma din România și în viața persoanelor și a pacienților pe care i-am întâlnit.

Norina Alinta Gâvan, CEO

25 de ani în România!

Anul acesta celebrăm împreună lansarea companiei Wörwag Pharma în România. Este o bună ocazie pentru a celebra un an întreg toate momentele de reușită, toate lecțiile de business și de relaționare interumană învățate în acești ani de când suntem prezenți în piața farmaceutică din România.

Toate începuturile sunt nostalgice și astăzi ne uităm cu mândrie, spre toți oamenii care au fost împreună cu noi de-a lungul miilor de evenimente organizate, de-a lungul lansărilor de produse, de-a lungul parteneriatelor dezvoltate, în multele ore de muncă de birou sau pe teren. Toate acestea au avut ca și scop beneficiul pacienților cărora ne adresăm.

Au fost momente în care ne-am dat mâna, ne-am despărțit și am pornit pe drumuri diferite, dar și momente în care am câștigat pe lângă parteneri, prieteni buni. Am împărțit bucurie și sentimentul de apartenență la o comunitate de oameni speciali, care fac lucruri bune în beneficiul celorlalți.

Încă din primele zile de la lansarea pe piața din România, am acumulat, pas cu pas, încrederea specialiștilor, a medicilor, farmaciștilor și distribuitorilor, în produsele noastre. Am construit împreună campanii, proiecte și direcții de promovare și informare a populației care au salvat zeci de mii de vieți și au adus bine în casele românilor.

25 de ani în beneficiul pacienților. Împreună pentru o viață sănătoasă!

25 de ani de performanță în industria farmaceutică din România

Am organizat împreună Congrese, Simpozioane, evenimente medicale destinate specialiștilor din domeniul sănătății, am susținut comunitatea academică și retenția pe piața muncii a tinerilor studenți de la Facultățile de Farmacie, am lansat campanii de informare și am susținut programe naționale de prevenție și tratament pentru neuropatie diabetică, precum și prevenția piciorului diabetic.

Am făcut toate aceste lucruri împreună cu dumneavoastră. Păstrăm și azi și de acum înainte aceleași perspective orientate spre performanță în industria farmaceutică și creșterea calității vieții pacienților din România.

Oamenii din Wörwag Pharma România

Astăzi avem în echipă 76 de colegi care contribuie la buna desfășurare a tuturor activităților organizației. Pe unii îi vedem adesea, altora le suntem recunoscători fiindcă fac acea muncă care nu se vede tot timpul, dar fără de care lucrurile bune din interiorul echipelor și a activității noastre nu s-ar întâmpla.

Rolul fiecăruia și implicarea pentru a susține rezultatele și obiectivele strategice este colosal! Colegii noștri din teren sunt cei care au crescut notorietatea produselor noastre și care facilitează interacțiunea cu farmaciștii și cu medicii, partenerii din distribuție, fără de care produsele noastre nu ar ajunge la pacienții noștri.

Să nu uităm de colegii noștri care își focusează atenția și grija pentru ca activitățile noastre să se desfășoare conform cu regulile de bună practică impuse de legislațiile în vigoare din lumea farmaceutică, o lume extrem de provocatoare și strict reglementată. 

Îi avem alături și pe colegii noștri care se ocupă de cifre, de management, de gestionarea partenerilor și de îmbunătățirea proceselor. Suntem cu toții împreună într-un sistem complex care are ca rol, de 25 de ani în România, să aducă sănătate. Avem încredere în produsele pe care le promovăm, suntem mândri de interacțiunile interne dintre noi, promovăm respectul reciproc și bunul simț, precum și discreția în gestionarea conflictelor interne. Nu pierdem nici o ocazie de a ne antrena capacitatea de a ne simți bine împreună și de a celebra succesul nostru.

Ne place să spunem că suntem o familie, fiindcă avem ca bază un business de familie.
Ne place să spunem că suntem diferiți. Obiectivele noastre sunt discutate, agreate prin consens, iar realizarea lor are la bază implicarea consecventă și cu responsabilitate a fiecăruia dintre noi!

Mulțumim tuturor celor care ați contribuit la povestea celor 25 de ani, la succesul Wörwag Pharma în România!

Mulțumim celor care sunteți astăzi împreună cu noi sub umbrela #GettingCloser #HelpingBetter!

Momente de care ne amintim cu drag!

De la un angajat la 76 de oameni în echipă și zeci de parteneri implicați în managementul tuturor activităților la Wörwag Pharma România.

Alegem să lucrăm cu cei mai buni specialiști și să fim aproape de oameni!

De la lansarea Milgamma și Magnerot la prima factură!

În februarie 1998 am lansat produsele Milgamma și Magnerot. Intrarea pe piața farmaceutică din România a continuat în octombrie același an cu Thiogamma (actualmente Thiossen), produse care ne-au consacrat în ariile terapeutice de expertiză. După 25 de ani, suntem market leader pe piața de neuropatie diabetică și de magneziu.

Prima factură emisă către un distribuitor a fost tot în luna februarie 1987 -  Montero, în valoare de 7.800 mărci germane (DM).

Anul 1999 a marcat începutul dezvoltării echipei de reprezentanți medicali; în cursul lunii martie 1999, aveam deja 3 colegi reprezentanți medicali în trei colțuri din România: Cluj-Napoca, București și Iași.

De la 5 la 25 în România

Prompt, Flexibil și Prietenos! Aceste valori le-am promovat din prima zi!

În anul 2003, la 5 ani de Wörwag Pharma în România, eram 12 colegi; care aveam aceleași obiective: excelență în industia farmaceutică din România. Viziunea setată atunci și raportarea la muncă au reprezentat baze solide pentru ceea ce aveam să construim zeci de oameni câțiva ani mai târziu!

Arc peste timp, ocazii de bucurie

Nu pierdem nici o ocazie pentru a sărbători succesul nostru! Ne face plăcere să fim împreună și să celebrăm evoluția companiei, creșterea alături de colegi, colaboratori și întreaga comunitate medicală.

Știm că nu putem vinde stare de bine și sănătate doar dacă abordăm identitatea profesională cu măști strict formale. Ne remarcăm în industria farmaceutică ca și profesioniștii empatici, asertivi și umani în interacțiunile noastre, vulnerabilitatea fiind parte din drumul nostru spre succes!

Wörwag STARt UP și Stand up for your feet!

Aceste două proiecte ne oferă vizibilitate și încredere, atât pentru tânăra generație de farmaciști, cât și pentru pacienți. Ne dau posibilitatea de a intra în comunitățile de oameni pentru a le înțelege nevoile și pentru a ne adapta la așteptările lor.

Prin internshipuri oferim tinerilor din comunitățile academice o punte între studiul formal și componenta aplicativă a profesiei de farmacist, iar prin campaniile naționale de informare urmărim creșterea gradului de conștientizare a consecințelor diabetului și a neuropatiei diabetice, a necesității depistării și tratamentului precoce.

În 2023 vă invităm să sărbătoriți împreună cu noi 25 de ani în România!