Cooperarea cu Wörwag Pharma

Wörwag Pharma este o afacere de familie de dimensiuni medii, cu sediul central în Böblingen. De aproximativ 30 de ani, compania este prezentă în afara granițelor Germaniei în regiuni precum Europa de Est, Rusia, America Latină și Asia Centrală și de Sudest. Împreună cu echipa noastră de vânzări foarte calificată, vizităm medici și farmaciști în peste 35 de țări. Pe lângă medicii generaliști, clientela noastră include neurologi, diabetologi, endocrinologi, reumatologi, interniști și cardiologi.

Suntem specialiști în medicamente naturale, în special vitamine, minerale și oligoelemente, extrase atât din plante și agenți chimici. Ne concentrăm pe produse care au la bază dovezi științifice în prevenirea și tratarea diabetului și comorbidităților asociate acestuia, a bolilor neurologice, dar și pe produsele care ajută la menținerea unui sistem imunitar sănătos, la întărirea oaselor, mușchilor și articulațiilor.

Care este motivul pentru care căutați un partener?

  • Licențiere/distribuție:Sunteți în căutarea unui partener pentru promovarea și comercializarea produselor dvs., în special în zonele terapeutice enumerate mai sus?
  • Achiziții:Doriți să colaborați cu noi, pe termen lung ca investitor și partener strategic?
  • Co-dezvoltare: Doriți să beneficiați de expertiza noastră concentrată pe dezvoltarea și comercializarea etică a produselor farmaceutice pe bază de ingrediente naturale.

 

Beneficiile pe care le oferim partenerilor noștri:

  • Expertiză în științe medicale, marketing și vânzări de vitamine, minerale și oligoelemente pentru prevenirea și tratamentul bolilor asociate stilului de viață;
  • Acces extins și direct la medici și farmaciști din Germania, Europa de Est, Rusia și Asia Centrală, precum și piețe selectate din America Latină și Asia;
  • Rețea extinsă de contacte și parteneriate internaționale de încredere cu lideri de opinie. (KOLs)
  • Un plan de parteneriat creat special pentru tine în loc de utilizarea unor modele rigide.

Așteptăm să ne cunoaștem!

partnering(at)woerwagpharma.com