Management Board

Dr. Lucia Cinque

Managing Director

Cu doctorat în inginerie biomedicală, aduce experiență din poziții de conducere în managementul cercetării, dezvoltării și al inovării. Cel mai recent, a co-fondat un startup pentru soluții de terapie genetică și celulară.

În calitate de Chief Inovation Officer, este responsabilă de Afacerile Medicale Globale și a dezvoltării departamentului.

Gerhard Mayer

Managing Director

Economist diplomat, a lucrat timp de 17 ani ca Director financiar (CFO) într-un concern internațional specializat în tehnică medicală, cotat la bursă.

În calitate de Director general, Gerhard Mayer va avea ca sferă de răspundere pe lângă departamentul de finanțe și departamentele de resurse umane, IT, achiziții și dezvoltarea afacerilor.

Jochen Schlindwein

Managing Director

Licențiat ca Business Engineer și cu un masterat în afaceri internaționale, Jochen Schlindwein a lucrat 15 ani la Procter & Gamble înainte de a se muta la Merck Consumer Health în 2012.

Din decembrie 2019 în compania noastră, în calitatea sa de Managing Director, Jochen Schlindwein este responsabil pentru Global Sales, Global Marketing și Global Medical Affairs, inclusiv farmacovigilență.