Competență în biofactori

Sănătatea ta

Companie

Ein Familienunternehmen in der zweiten Generation
woerwagpharma-teaser-karriere

Comunicate de presă

Vaxicum Sport și Wörwag Pharma Romania au susținut Crosul Hoia 2019

De la trasee montane și forestiere până la străzile orașului, în timpul zilei sau în timpul nopții, Vaxicum Sport și Wörwag Pharma România susțin în mod activ competiții de alergare locale și naționale. Cea mai recentă competiție încheiată a fost Crosul Hoia Fortech 2019, din data de 29 iunie.

 

Norina Gâvan, Wörwag Pharma: “Suntem diferiți, iar acest lucru trebuie să îl folosim în beneficiul nostru”

În noiembrie 1997, Norina Gâvan a fost primul angajat din România al companiei germane Wörwag Pharma. Acum, conduce un business cu 72 de angajați și o cifră de afaceri de 180 milioane de lei.

Citește mai multe într-un interviu cu Norina despre viziunea în antreprenoriat, grija pentru oameni, precum și despre mediul de lucru și importanța tehnologiei în activitatea pe care o desfășoară.

 

Interviu Norina Gâvan în Careers & Business despre succes în carieră

Pentru Norina Alinta Gâvan, CEO-ul companiei Wörwag Pharma România, activitatea profesională înseamnă pasiune pentru ceea ce face, responsabilitate, implicare, perfecționare, multă muncă și disciplină. Principiile sale în managementul companiei au la bază, în primul rând, bunul simț (cei șapte ani de acasă), alături de o atitudine optimistă și comunicarea deschisă și transparentă a viziunilor și a acțiunilor (ale sale și ale companiei). Apoi, consideră că un element important este implicarea întregii echipe în misiunea organizației. Crede că atunci când o echipă întâmpină dificultăți în lucrul împreună, performanțele companiei vor lăsa de dorit. “O echipă dă dovadă de eficiență când membrii care o formează știu fiecare de ce fac parte din echipă, își înțeleg unul altuia personalitatea, au obiective comune și își cunosc motivația a ceea ce fac individual și împreună. Suntem diferiți, iar acest lucru îl folosim în beneficiul nostru, al fiecăruia dintre noi, precum și al întregii echipe.”