Competență în biofactori

Wörwag Pharma GmbH & Co. KG este o companie farmaceutică germană cu sediul în Böblingen, lângă Stuttgart, cu 22 de filiale internaționale aflate în Asia, Europa și America de Sud. În anul 2021, compania a generat vânzări de 269,9 milioane de euro cu peste 1.200 de angajați în întreaga lume.

Compania dezvoltă, produce și distribuie produse farmaceutice pentru prevenirea și tratarea bolilor asociate stilului de viață. Wörwag Pharma este dedicată utilizării clinice a biofactorilor – vitamine, minerale și oligoelemente – pentru prevenirea și tratarea, în principal, a afecțiunilor asociate vârstei, precum diabetul zaharat.

Paleta de produse a companiei Wörwag Pharma cuprinde medicamente eliberate cu prescripție medicală, medicamente care se eliberează fără prescripție medicală și suplimente alimentare. Produsele noastre sunt vândute exclusiv în farmacii. Ele sunt utilizate în prevenirea și tratarea complicațiilor diabetului, tulburărilor sistemului nervos (neuropatii), pentru un sistem imunitar sănătos, precum și pentru menținerea unui sistem musculo-scheletic sănătos.

 

În zona economică specială Lódz din Polonia, Wörwag Pharma produce atât produsele proprii, cât și produse farmaceutice fabricate sub contract. Complexul modern de clădiri se întinde pe o suprafață de 9.500 de metri pătrați și este echipat cu tehnologie de ultimă oră pentru producție și dezvoltare. Locația este dezvoltată într-un Centru de Excelență pentru formele farmaceutice destinate administrării orale pentru Wörwag Pharma Group.

Compania de familie, fondată în 1971 de Dr. Fritz Wörwag, este condusă de Dr. Lucia Cinque, Gerhard Mayer și Jochen Schlindwein.

Echipa internațională

Aproximativ 1.200 de angajați, din cele 22 de subsidiare care deservesc un total de 36 de țări de pe tot globul, sunt dedicați succesului nostru corporativ.

  La sediul central din Böblingen lucrează o echipă diversă, reprezentată de 25 de naționalități. Mulți dintre angajații noștri au ales să-și schimbe domiciliul pentru a trăi și a lucra aici. Limba noastră corporativă este engleza.

  70 la sută dintre angajați sunt femei, iar aproximativ 40 la sută dintre acestea ocupă funcții de conducere. Compania oferă perspective moderne, angajații noștri îmbină viața de familie cu cariera - de exemplu, munca cu jumătate de normă, programul flexibil de muncă, precum și munca de la distanță.

  La Wörwag Pharma lucrează multe persoane din diverse țări care contribuie cu perspectivele lor din diferite medii culturale și profesionale în proiecte.

  Nicole Schmolke, Direktorin Human Resources
  Echilibrul între viața de familie și carieră nu este o vorbă goală la Wörwag Pharma. Programul de lucru flexibil și posibilitatea de a lucra de acasă îmi permit, chiar și în poziția mea de lider al echipei pentru asigurarea calității, să fiu acolo pentru fiul meu, care este încă mic, atunci când are nevoie de mine. Desigur, acest lucru este în mod natural motivant.

  - Stefanie Zollner, Team Lead, Calitate

  Getting closer. Helping better.

  Oamenii sunt cei mai importanți factori ai succesului nostru: pe de o parte, angajații noștri dedicați contribuie la dezvoltarea companiei. Pe de altă parte, medicii, farmaciștii și experții noștri din clinici și cabinete au promovat ideea utilizării vitaminelor și mineralelor în tratarea afecțiunilor asociate stilului de viață.

  Oferim persoanelor conștiente de importanța sănătății lor soluții eficiente în prevenția si tratarea afecțiunilor asociate stilului de viață. În acest scop, dezvoltăm și comercializăm produse cu conținut de biofactori. Biofactorii sunt reprezentați de vitamine, minerale, oligoelemente și alte substanțe similare vitaminelor.

  Valorile noastre

  Umanitatea, apropierea și responsabilitatea reprezintă valorile noastre tradiționale, pe baza cărora continuăm să creștem împreună. Până astăzi, unul dintre marile noastre puncte forte este că am rămas o afacere de familie, în ciuda creșteri noastre.

  Acțiunile noastre sunt întotdeauna orientate către beneficiul și satisfacția clienților noștri. Ne concentrăm asupra acestui țel și ne asumăm responsabilitatea pentru acesta.

  Ceea ce facem este credibil și puternic atunci când ne respectăm promisiunile. Suntem alături de oameni ca un partener de încredere - pacienți, clienți, medici, farmaciști, furnizori, colegi.

  Ne bucurăm de munca noastră și suntem mândri de produsele noastre și de companie.

   „La Wörwag Pharma, suntem responsabili și credem în știința care poate schimba viața a milioane de oameni. Îmi place foarte mult să lucrez în această atmosferă prietenoasă și de cooperare. Împreună găsim soluții noi pentru pacienții noștri, apropiindu-ne pentru a ajuta mai bine.”

  - Samer Ahmed, Manager de Lansare și Portofoliu

  Povestea noastră

  Company founder Dr. Fritz Wörwag Company founder
  Dr. Fritz Wörwag
  1971 Foundation of Wörwag Pharma in Stuttgart
  1981 Company starts marketing of magnerot Classic and developing of biofactors in Germany
  1993 First international location in Hungary.

  Start of generic product line in Germany.
  Monika Wörwag and Dr. Marcus Wörwag Generational change: Monika Wörwag and Dr. Marcus Wörwag take over the management
  2015 Spin-off of the German generics of Wörwag Pharma into AAA Pharma GmbH
  2019 Siblings retire from management.
  New management:
  Gerhard Mayer,
  Jochen Schlindwein
  1965City pharmacy opened
  in Zuffenhausen
  since 1994 Consistent development of international markets in Eastern Europe and Central Asia
  1996 Move to current company headquarter
  in Böblingen
  2001
  since 2010 Expansion to South America and Asia
  2016Foundation of sales-
  companies in
  Russia, Poland
  and Peru
  2021Addition to the management team:
  Dr. Lucia Cinque becomes CINO

  Acquisition of own production,
  Relocation to the new headquarters

  Wörwag Pharma la nivel mondial

  woerwagpharma-map

  Cu filiale din 22 de țări, Wörwag Pharma este activă pe 35 de piețe și intenționează să înființeze și alte site-uri - cu o abordare economică proporționată și cu legături strânse cu sediul din Șvabia, de lângă Stuttgart. 

  Locațiile noastre