Părerea angajaților Worwag

Dr. Dana Andru
Dr. Dana AndruReprezentant Medical Senior"Am întâlnit o atmosferă calmă, echilibrată, produse de calitate și oameni frumoşi."

Andrei Zbarcea
Andrei ZbarceaReprezentant Medical"Colegii mei sunt oameni care excelează în domeniu, toţi având în comun puterea caracterului şi integritatea, dorinţa de performanţă şi căutarea continuă a celor mai bune soluţii."

Dr. Claudiu Ciavin
Dr. Claudiu CiavinReprezentant Medical"A fost echipa care mi-a plăcut mult din primele interacţiuni ce le-am avut în zonă sau la manifestări. Mă gândesc la Wörwag Pharma ca la a doua mea familie."

Dr. Mircea Negru
Dr. Mircea NegruDirector Comercial şi de Marketing"Wörwag Pharma este pentru mine locul în care pot munci cu plăcere şi în care simt că mulţi dintre colegi trăiesc pentru aceleaşi valori şi scopuri."

Clementina Mandache
Clementina MandacheReprezentant Medical"Alături de echipa Wörwag, am trăit cele mai importante evenimente ale vieţii mele şi trecând prin fiecare, am simţit susţinerea ca într-o familie. Iar atunci când te trezeşti dimineaţa şi mergi cu drag la serviciu, se văd rezultatele muncii tale şi înseamnă că acolo este locul tău."

Georgiana Pravăț
Georgiana PravățManager de Zonă"Anii de activitate în cadrul companiei au fost nişte ani minunaţi, plini de energie, ambiţii, realizări şi satisfacţii deosebite. Realizările profesionale au fost constante şi permanente şi au reuşit să depăşească mereu provocările apărute pe parcurs. Toate acestea au fost posibile datorită în primul rând ECHIPEI: o echipă profesionistă, performantă, entuziastă şi serioasă."

Dr. Andreea Hângan
Dr. Andreea HânganReprezentant Medical Senior"Am găsit aici o adevărată familie în care m-am integrat uşor cu ajutorul colegilor şi superiorilor, mi-am făcut prieteni şi am evoluat atât profesional, cât şi personal."

Dr. Rareș Bârlă
Dr. Rareș BârlăManager de Zonă"O echipă profesionistă şi mereu în competiţie cu ea însăşi pentru a se autodepăşi, o continuă posibilitate de perfecţionare personală şi profesională, dar şi o atmosferă internă deosebită care se bazează pe mândria de a lucra la Wörwag a fiecăruia dintre noi."

Laura Pavel
Laura PavelSpecialist Resurse Umane"Îmi plac relațiile de muncă și de viață care stau la baza funcționării acestei companii."

Dr. Farm. Rodica Mureșan
Dr. Farm. Rodica MureșanManager de Produse"Atmosfera de familie care împărtășește deschis atât realizările, cât și eșecurile, care încurajează creativitatea, inițiativa dar și dezvoltarea unor relații interumane sincere, ne-a ajutat în tot acest timp."

Sorin Mureșan
Sorin MureșanIT/Analist Vânzări"Din primul moment în care am pășit în birou, m-a impresionat modul lor de lucru, liniștea angajaților, bucuria cu care se întâlneau dimineața, felul în care își povesteau bucuriile, realizările, situațiile și problemele de zi cu zi. Pe mine m-au adoptat ca și unul de-al lor din primele zile."