Cum ne găsiți

Sediul central în România

Wörwag Pharma România Srl.
Liberty Technology Park
Strada Gării nr.21, Corp D, Intrare D1, Etaj 2
400267, Cluj-Napoca, Romania

Cu mașina

Dacă vii dinspre sud, urmează ruta Turda – Feleacu – Cluj-Napoca pe E81.

Dacă vii dinspre vest, urmează ruta Gilău – Florești – Cluj-Napoca pe E50.

Dacă vii dinspre nord, poți să folosesți E81 sau E576, ca să ajungi în Cluj-Napoca.

Dacă vii dinspre est, urmează ruta Apahida – Sânnicoară – Cluj-Napoca pe DN 1C.

Odată ajuns în Cluj-Napoca, cel mai bun reper după care să te ghidezi este Piața Gării. Din acel punct, poți să urmezi ruta tramvaiului care merge spre CUG. La primul sens giratoriu, care se află pe strada Oașului, lângă o benzinărie Petrom, faci stânga și intri pe strada Gării, unde se află complexul Liberty Technology Park. Parcările pentru vizitatori se află în fața complexului.

De la gară

Odată ajuns la Gara Cluj-Napoca poți să iei tramvaiul 100 sau 102 de pe peronul din P-ța Gării Vechi. Te cobori la prima stație, care este pe strada Oașului lângă benzinăria Petrom. Traversezi strada și ajungi imediat la complexul Liberty Technology Park, o clădire modernă de birouri. 

De la aeroport

De la aeroportul internațional Avram Iancu, din Cluj-Napoca, ai la dispoziție câteva rute prin care să ajungi la locația noastră. În primul rând, există opțiunea să urmezi Drumul Național 1C până în centrul orașului, iar apoi să urmezi drumul E81 până la Gară. Din acest punct, urmezi strada Căii Ferate până unde se intersectează cu strada Gării. A doua opțiune ocolește centrul orașului și traficul. Urmează drumul E576 până la sensul giratoriu din dreptul localității Sub Coastă. Se face stânga la acest sens și se ajunge apoi pe Bulevardul Muncii. Se continuă pe această cale până la supermarketul Auchan Iris. De acolo se continuă pe strada Oașului până unde se intersectează cu strada Gării. De asemenea, a treia opțiune este să iei troleibuzul 5 de la aeroport, care te va duce până la Gară. Din acest punct, poți să iei o singură stație tramvaiul 100 sau 102 de pe peronul din P-ța Gării Vechi.