Wörwag STARt UP continuă
Farmacistul joacă un rol foarte important în menținerea sănătății fiecărei comunități și este mai mult decât un simplu comerciant de produse farmaceutice. Pentru a schimba această percepție și a dezvolta rolul farmacistului, am inițiat în octombrie 2020 programul Wörwag START UP. Acest program își propune să ofere studenților la Farmacie acces la experiențe care completează cunoștințele dobândite în facultate, oferindu-le o perspectivă completă asupra profesie de farmacist. În plus, programul face parte dintr-o strategie de branding pentru angajator a Wörwag Pharma România.
Premiul Implicare ajunge în cadrul Galei 25 ani a Worwag Pharma România și la colega noastră Albu Alina Iuliana.
Ce a contribuit pentru obținerea acestui premiu, cum arată i zi reușită la muncă și care sunt ingredientele pentru o relație profesională de succes, ne răspunde colega noastră în cele de mai jos.
Alexandra Hota câștigă în anul 2023 premiul ”CEO Award” oferit din partea Worwag Pharma România
Am avut ocazia să aflăm mai multe despre viziunea Alexandrei despre munca sa și contribuția adusă companiei, dar și despre reziliență și motivație în context profesional.
Premiul ”CEO Award – Divizia Diabet” ajunge în acest an la Alina Cobzaru. Un Premiu meritat, care ne aduce aminte despre modul în care oamenii pot crește în companie an de an și cum perseverența și implicarea au corespondenți în rezultatele reale.
Felicitări, Alina, și îți mulțumim pentru tot ceea ce ne oferi prin ceea ce ești!
Compania noastră oferă unul dintre cele trei Premii Excelenta Anielei Sofron, Medical Affairs Manager - Farmacist Persoană Responsabilă – BPD. Oamenii excepționali aduc rezultate excepționale și perspective însoțite de responsabilitate.
Colega noastră ne oferă câteva răspunsuri pline de franchețe despre ceea ce reprezintă excelența în industria în care compania noastră activează, despre importanța muncii sale în companie și despre contribuția pentru succes.
Premiul ”National Award – Diabet” este obținut în cadrul Galei Worwag România 25 de ani de către Liviu Boitor, colegul nostru adesea implicat, vesel și optimist.
Liviu răspunde promovării de a-și face gândirea vizibilă și de a împărtăși pentru noi câteva idei despre activitatea sa în companie, factori de motivație care îi însoțesc activitatea și planuri de viitor.
CEO Award – Biofactori este oferit la Gala 25 de ani a Worwag Pharma România colegei noastre Avasilca Claudia.
CEO Award – Biofactori este oferit la Gala 25 de ani a Worwag Pharma România colegei noastre Avasilca Claudia.
Emilia Jurca – Premiul Excelenta la Gala 25 de ani a Worwag Pharma România
Ne place să numim oamenii care își aduc aportul semnificativ la buna funcționare a ecosistemului complex al companiei noastre. Emilia este unul dintre colegii care s-au remarcat prin implicare, dorință de creștere și învățare, iar aceste acțiuni practice nu întârzie să aducă rezultate în teren. Fiecare coleg este parte din povestea companiei noastre. Astăzi, Emilia ne împărtășește o parte din gândurile ei despre munca ei, despre imaginea excelenței în industria farmaceutică și despre roluri de succes. Mulțumim pentru implicarea continuă!