Global HR Meeting
În zilele de început ale lunii noiembrie colega noastră Alina Iosif, HR Business Partener, a participat în Germania, la Boblingen, la Global HR Meeting. Evenimentul a reunit la sediul central al companiei colegii din departamentele de resurse umane ale Worwag Pharma Global.
Tradiție. Parteneriat. Profesionalism.
De peste 20 de ani putem caracteriza prin aceste trei cuvinte relația de colaborare cu Bioeel si oamenii din acesta companie. Zilele trecute a avut loc vizita anuala de lucru la partenerii noștri!
25 Ani - Antifragilul - o rezultanta a trecerii timpului
Acum aproape o lună ne-am întâlnit la Covasna alături de colegii noștri, în trei zile de lucru având structuri și obiective specifice pentru Diviziile de Diabet, Biofactori și Comercială.
Team Hike – Padis 2023
La inceput de august ne-am intalnit echipa de management a Worwag Pharma Romania in una dintre cele mai frumoase zone montane din Romania, la Padis – Muntii Apuseni.
Lead Myself. Lead the Team. Lead the Business!
Trei componente imbinate in contexte adesea complicate si pline de incertitudine coexista intr-o organizatie preocupata de succes: sinele personal, echipa sub forma de grup mereu in schimbare si businessul in esenta sa, guvernat de indicatorii cheie de performanta.
Insights Discovery, un curs care ne învață despre noi! Ca oameni și ca echipă!
Insights Discovery ne ajută să înțelegem personalitatea unică a fiecărui coleg din echipa de management, să ne dezvoltăm abilitățile de comunicare și să consolidăm relațiile personale și profesionale din super-echipa noastră!
Cum aducem starea de bine în echipa noastră? Noi am încercat yoga corporate!
Yoga este o practică fizică, mentală și spirituală care poate aduce numeroase beneficii în mediul corporate.
World Doctors Orchestra și Alexandru Tomescu
Ne face deosebită plăcere să vă anunțăm că susținem concertele caritabile World Doctors Orchestra, care vor avea loc în 25 mai în Cluj-Napoca și în 27 mai la București. Surpriza de anul acesta este participarea extraordinară a violonistului Alexandru Tomescu, care va încânta publicul cu acordurile viorii Stradivarius Elder-Voicu.