Socea Mihaela, Absolventă Worwag STARtUP Internship
Mihaela este absolventa a programului de interschip Worwag STARt UP Internship 2022 si studenta la Facultatea de Farmacie. Ne-a oferit un feedback pentru experienta participarii la programul nostru de internship.
Denisa Oprea, Absolventă Worwag STARtUP Internship
Alexandra Cozariuc, Absolventă Worwag STARtUP Internship
Alexandra este studenta a Facultatii de Farmacie si ne ofera informatii despre experienta ei din cadrul programului nostru dedicat studentilor farmacisti.
Interviu Dana Nimigean, Reprezentant Medical – Divizia Biofactori la Worwag Pharma România, partea II
Alegem adesea să primim în echipa noastră oamenii care au abilitatea de a gândi anticipativ și spirit de acțiune! Dana Nimigean este unul dintre ei. Motto-ul nostru “împreună pentru o viață sănătoasă” devine un mod de lucru și de raportare totodată și la propria persoană, pentru a găsi resursele de a construi o componentă etica a industriei farmaceutice de care să fim mândri peste ani.
Making Off Christmas Wishes
Începe să arate a Crăciun... peste tot pe unde te-ai uita, chiar și la biroul nostru din București! Împreună cu colegii noștri ne-am pregătit cu multa veselie să înregistrăm felicitarea video pentru acest Crăciun și final de an.
Interviu Dana Nimigean, Reprezentant Medical – Divizia Biofactori la Worwag Pharma România, partea I
Dana Nimigean, Reprezentant Medical – Divizia Biofactori la Worwag Pharma România
Interviu Corina Bud, Reprezentant Medical Wörwag Pharma România, partea II
Continuăm interviul nostru alături de Corina Bud, Reprezentant Medical Wörwag Pharma România, într-o notă plină de sinceritate și umor.
Interviu Corina Bud, Reprezentant Medical Wörwag Pharma România, partea I
Interviu Corina Bud, Reprezentant Medical Wörwag Pharma România Corina este parte din echipa noastră de 13 ani și a obținut de-a lungul timpului respectul medicilor și al farmaciștilor și aprecierea colegilor. Astăzi lansăm o nouă serie de interviuri alături, de data aceasta alături de Corina Bud. Vă invităm să o parcurgeți!