Bursele WIP

Program de dezvoltare personală pentru medici

Wörwag Pharma România susține dezvoltarea profesională și personală, atât a tinerilor medici (rezidenți și specialiști), cât și a studenților de la medicină, prin programul de dezvoltare WIP (Wörwag Inspiring Program). Programul WIP oferă șansa tinerilor medici de a-și dezvolta aptitudinile complementare celor medicale pentru a îmbunătăți calitatea actului medical, în sensul unei cariere de succes, cu ajutorul unor tehnici și instrumente dovedite în realitățile sistemului de sănătate românesc.

Medicii participanți trebuie să aibă una dintre următoarele specialități: diabet, nutriție și boli metabolice, neurologie, cardiologie, reumatologie, gastroenterologie, boli infecțioase sau medicină internă.

Bursele programului WIP Standard și WIP Leaderi constau în suportul financiar ce acoperă  cele 2 sesiuni din programul de training, 3 nopţi de cazare (loc în cameră dublă) şi mesele aferente fiecărei sesiuni de training în parte. Ambele sesiuni de training se desfășoară la Hotelul New Montana din Sinaia. Cheltuielile de transport vor fi suportate de fiecare participant individual.

PROGRAMUL WIP STANDARD

Wörwag Pharma anunță Programul WIP 2020 pentru medici
Wörwag Pharma anunță Programul WIP 2020 pentru medici

Programul WIP (Wörwag Inspiring Program) dorește să ofere tinerilor medici (rezidenți și specialiști) cunoștințe, tehnici și instrumente dovedite, cu scopul de a-i ajuta să-și dezvolte aptitudini complementare celor medicale și să adopte atitudinea potrivită pentru a îmbunătăți calitatea actului medical de calitate, în folosul pacientului, a sistemului medical și a propriei dezvoltări profesionale.

Formatul programului WIP 2020 constă într-o grupă de medici formată din 40 de participanți. Cei 40 de medici vor fi împărțiți în grupe a câte 20 de persoane, iar fiecare grupă va trece printr-un program de training desfășurat pe parcursul a două zile de curs.

Tematica programului este Comunicare & relaționare și “Speaker” de impact. În total, fiecare medic participant va beneficia de 4 zile de instruire. Subiectele cuprinse în această tematică se referă la elemente din știința comunicării interpersonale și abilități de prezentare.

Sesiunile de training se vor desfășura în zile de vineri și sâmbătă, pe parcursul lunilor martie-aprilie și septembrie-octombrie 2020.

De reținut: Intenția de participare la acest program constă în trimiterea unui CV in extenso și a unei scrisori de motivare de minim 250 de cuvinte, ambele în limba română, pe adresa de e-mail office(at)woerwagpharma.ro până la data de 30 octombrie 2019. Medicii selectați vor fi anunțați telefonic și pe e-mail până la data de 15 decembrie 2019. Aceștia își vor asuma obligativitatea participării la programul WIP 2019 prin semnarea unui contract de școlarizare cu compania Wörwag Pharma GmbH&Co.KG. Neparticiparea la acest program de școlarizare atrage după sine rambursarea suportului financiar oferit de bursă.

Program de dezvoltare WIP (PDF)

PROGRAMUL WIP LEADERI

Programul WIP Leaderi dorește să ofere tinerilor medici specialiști cunoștințe, tehnici și instrumente dovedite, cu scopul de a-i ajuta să-și dezvolte aptitudini complementare celor medicale și să adopte atitudinea potrivită pentru a îmbunătăți calitatea actului medical de calitate, în folosul pacientului, a sistemului medical și a propriei dezvoltări profesionale.

Formatul programului WIP Leaderi constă într-o grupă de medici formată din maxim 16 participanți, care va parcurge 2 sesiuni a câte două zile de-a lungul a două luni. Tematica celor 2 sesiuni este managementul schimbării și leader & echipă.

Programul WIP pentru leaderi nu s-a desfășurat în 2019.

PROGRAMUL WIP JUNIOR

WIP Junior este un proiect de dezvoltare personală gratuit pentru studenții la medicină și nu numai, conceput să îți ofere o altă perspectivă asupra vieții. Acest proiect te ajută să te descoperi pe tine însuți, îți arată cum să-ți planifici timpul mai bine și cum să accepți schimbarea pentru o viață fericită.

Noi venim cu propunerea și șansa de a te cunoaște mai bine și de a deveni mai bun în ceea ce faci. De asemenea, aducem facilitatori foarte buni din domeniul training-ului, care să te ajute să te dezvolți din punct de vedere personal și profesional, în sensul unei cariere de succes.

Tu participi la aceste evenimente și câștigi o nouă perspectivă asupra propriei vieți, asupra oamenilor cu care interacționezi zilnic, precum și asupra carierei pe care o vei urma!

De reținut: Datele la care se vor ține aceste evenimente pot suferi modificări. De asemenea, temele celor patru module pot suferi modificări. Ca să fii la curent cu detaliile organizatorice, te invităm să ne urmărești pe pagina de Facebook.

Cei doi consultanți ce vor susține sesiunile, din partea partenerilor de la Inspires, sunt Dorin Dancu și Florin Enache.

Dorin Dancu este un consultant cu o experiență de 15 ani în management, 14 ani de training și consultanță, având peste 1.800 de zile de programe livrate și peste 10.000 de ore de experiență în public speaking. De-a lungul carierei sale a instruit peste 35.000 de oameni de la top management, până la nivel operațional, din peste 160 de organizații cu care a lucrat. A desfășurat programe cu peste 10.000 de medici din diverse arii terapeutice, derulate în ultimii 15 ani. Printre ariile sale de expertiză se află leadership & teamwork, inteligență emoțională, comunicare, influență, persuasiune, analiză tranzacțională, coaching și abilități de prezentare.

Florin Enache este un consultant cu 17 ani de training și consultanță și 6 ani de experiență în relații cu clienții în companie. Toți acești ani se traduc în peste 1.700 de zile de programe livrate, peste 20.000 de oameni instruiți, de la top management, până la nivel operațional, din peste 120 de organizații cu care a lucrat. De asemenea, a desfășurat programe cu peste 3.000 de medici, din diverse arii terapeutice, derulate în ultimii 10 ani. Printre ariile sale de expertiză se află managementul timpului, a schimbării și a proiectelor, comunicare, cultură organizațională și customer service, teamwork, creativitate & inovație, coaching și abilități de prezentare.

Momentan programul WIP junior este întrerupt. Nu se va desfășura în 2020. Vă rugăm să stați alături de noi pentru noi informații cu privire la acest program.

Programul WIP (Wörwag Inspiring Program) continuă în 2020
[În atenția celor înscriși la programul WIP 2020]
Testimoniale program WIP medici – sesiunea octombrie 2019
Pot să spun că programul WIP a fost un success. Asta s-a datorat în principal lui Dorin Dancu, dar și nouă cursanților. Am fost implicați în discuții încă de la prima întrebare: "Ce provocări aveți în comunicarea cu pacienții?" Este o temă pe care se poate discuta mult, însă rareori o abordăm.
Programul WIP 2019 pentru medici – sesiunea octombrie
Wörwag Pharma România, în parteneriat cu Inspires, a desfășurat o nouă sesiune din cadrul programului WIP pentru medici, în perioada 17-20 octombrie 2019, la Sinaia. Tema abordată a fost cea de “Patient Care - Abordarea modernă a comunicării în îngrijirea pacientului”, facilitată de către Dorin Dancu, fondator și trainer Inspires.
Sesiune WIP Junior – Personalitate și Personalizare (13 mai 2019)
Te-ai gândit vreodată ce stil de temperament ai și cum să-l descoperi pe cel al oamenilor din viața ta pentru a închega relații armonioase? Am răspuns la această întrebare și la multe altele în cadrul sesiunii "Personalitate și Personalizare", din cadrul programului WIP Junior, în data de 13 mai, la UMF.
Testimoniale program WIP medici – sesiunea aprilie 2019
Programul WIP oferă tinerilor medici specialiști cunoștințe, tehnici și instrumente dovedite și adaptate realităților din lumea medicală, cu scopul de a-i ajuta să-și dezvolte aptitudini complementare celor medicale și să adopte atitudinea potrivită pentru a îmbunătății calitatea actului medical, în folosul pacientului, a sistemului medical și a propriei dezvoltări profesionale.
Comunicat WIP Junior
Programul WIP oferă tinerilor medici specialiști cunoștințe, tehnici și instrumente dovedite și adaptate realităților din lumea medicală, cu scopul de a-i ajuta să-și dezvolte aptitudini complementare celor medicale și să adopte atitudinea potrivită pentru a îmbunătății calitatea actului medical, în folosul pacientului, a sistemului medical și a propriei dezvoltări profesionale.
WIP - Wörwag Inspiring Program Program de Dezvoltare Personală pentru Medici
WIP este un program de dezvoltare personală pentru medici şi oferă șansa tinerilor medici de a-și dezvolta aptitudinile complementare celor medicale pentru a îmbunătăți calitatea actului medical, pentru o carieră de succes, cu ajutorul unor tehnici și instrumente dovedite în realitățile sistemului de sănătate românesc. Medicii participanți sunt din specialităţile diabet, nutriție și boli metabolice, neurologie, cardiologie, reumatologie, gastroenterologie, boli infecțioase, medicină internă și medicină de familie. Din anul 2016, prin sesiunile programului de dezvoltare WIP, Wörwag Pharma România susține dezvoltarea profesională și personală a tinerilor medici (rezidenți și specialiști).
Wörwag Pharma anunță selecţia pentru Programul WIP 2019!
Programul WIP oferă tinerilor medici specialiști cunoștințe, tehnici și instrumente dovedite și adaptate realităților din lumea medicală, cu scopul de a-i ajuta să-și dezvolte aptitudini complementare celor medicale și să adopte atitudinea potrivită pentru a îmbunătății calitatea actului medical, în folosul pacientului, a sistemului medical și a propriei dezvoltări profesionale.