Știri

„WÖRWAG STARt UP“ – un nou start pentru studenții farmaciști
Compania farmaceutică WÖRWAG Pharma dă startul unui program de susținere si orientare profesională dedicat studenților farmaciști: „WÖRWAG STARt UP“ care va demara pe data de 1 octombrie 2020 în mediul online, urmând ca începând cu anul 2021 să fie implementate și componentele practice și aplicate ale programului.
“Călătoria eroului” – ședință de management la Wörwag Pharma România (7 august 2020)
O cultură de leadership durabilă nu se naște după citirea teoriei din cărți, ci apare după ce caracterul și valorile unui grup se reflectă în acțiunile fiecărui manager și angajat.
Îți mulțumim, doctore!
Ești unul dintre eroii noștri împreună cu toți profesioniștii din domeniul sănătății, ceilalți colegi ai tăi, medici, farmaciști, asistenți medicali, nu doar în aceste vremuri de pandemie, ci și în general. Vă mulțumim tuturor pentru dăruire și munca deosebită din prima linie a luptei împotriva noului coronavirus (COVID-19)!
Wörwag Pharma România susține proiectul “Oameni în Alb”
Perioada de pandemie de noul coronavirus (COVID-19) în care ne aflăm este una provocatoare pentru noi toți, inclusiv pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Aceștia se află în prima linie de luptă împotriva acestui virus, iar uneori eforturile lor sunt supraomenești. Ca să câștigăm această luptă avem nevoie atât de resurse sanitare, cât și de resurse psiho-emoționale.
Ghid pentru persoanele cu diabet în perioada pandemiei de coronavirus
În contextul actual datorat pandemiei de noul coronavirus (COVID-19), viața noastră s-a schimbat în feluri în care nu ne așteptam, în special pentru persoanele cu diabet zaharat, care trebuie să fie de două ori mai atente la gestionarea bolii de bază, cât și să se adapteze acestor vremuri provocatoare.
Pandemia de noul coronavirus

Ce este esențial să transmitem pacienților noștri:

  • Produsele noastre sunt în continuare disponibile în farmacii.
  • Menținem continuu întreaga…
Uniunea Medicală Balcanică lansează o platformă de e-Learning pentru medicii români
Uniunea Medicală Balcanică (Secția Națională Română), a lansat de curând www.umbalk.ro, o platformă de e-Learning cu cursuri EMC online pentru toți medicii din România.
Conferința online “Stop Amputații! Acționează acum!”
La fel ca și în cazul epidemiilor, care pun în pericol sănătatea publică, și amputațiile datorate diabetului zaharat pot fi combătute printr-un efort comun.

Contacte media

Cristian Boldor
Cristian BoldorCorporate Communications+4 (0) 772-168676cristian.boldor@woerwagpharma.ro