Știri

„Tu și Diabetul 2.0” – seminar interactiv pentru persoanele cu diabet și apropiații lor
Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie 2019, persoane cu diabet și apropiații lor au participat la „Tu și Diabetul 2.0”, o întâlnire-seminar la care au învățat cum să-și gestioneze mai bine diabetul și, în același timp, să-și protejeze familia de această afecțiune cronică și degenerativă.
Wörwag Pharma România a fost sponsor principal al Olimpiadei CuGeT 2019
Investiția în cultura ta generală și propria dezvoltare este o necesitate în societatea modernă, deoarece cunoașterea stă la baza acesteia. Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni - CuGeT este un proiect unic în România, organizat de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, care încurajează dezvoltarea culturii generale a tinerilor între 14-25 de ani și premiază curiozitatea și pasiunea pentru cunoaștere și educație.
Interviuri post-eveniment Conferința-Dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”
Conferința-dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”, care a avut loc în data de 25 septembrie 2019, la București, a adus în prim plan beneficiile magneziului, zincului, vitaminei B6, vitaminei B12, fierului, vitaminei C, acidului alfa-lipoic și benfotiaminei în practica medicală.
Film Conferința-Dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”
Peste 100 de medici și reprezentanți mass media au participat la Conferința-dezbatere „Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”, care a avut loc în data de 25 septembrie 2019, la București.
BIOFACTORII ȘI BENEFICIILE LOR PENTRU SĂNĂTATE
-Peste 2 miliarde de oameni, la nivel global, se estimează că ar avea deficiențe ale unor nutrienți esențiali;25 -Bolile cardiovasculare, diabetul zaharat, afecțiunile neurologice și endocrine sunt asociate cu un deficit de biofactori în organism; -Prevalența deficitului de vitamina B1 (tiamină) ajunge până la 75% în rândul persoanelor cu diabet zaharat, deficit care poate afecta sistemul nervos central și periferic;23 -Prevalența deficitului de zinc ajunge până la 30% în anumite regiuni ale globului. Nou-născuții, copiii, femeile însărcinate și femeile care alăptează sunt printre cei mai expuși riscului de deficit de zinc – deficit care poate afecta, printre altele, sistemul nervos central, sistemul imunitar, sistemul reproductiv, sistemul osos;24
Conferința-Dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”
Peste 100 de medici și reprezentanți mass media au participat la Conferința-dezbatere „Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”, care a avut loc în data de 25 septembrie 2019, la București.
Conferință-dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”
Wörwag Pharma – competență în biofactori
Crosul „Epilepsy Challenge” – în semn de susținere a persoanelor cu epilepsie
Getting closer - Helping Better! Persoanele cu epilepsie au nevoie de sprijinul tău! Răspunde chemării lor prin participarea la crosul „Epilepsy Challenge”!

Contacte media

Cristian Boldor
Cristian BoldorCorporate Communications+4 (0) 772-168676cristian.boldor@woerwagpharma.ro