Știri

Uniunea Medicală Balcanică lansează o platformă de e-Learning pentru medicii români
Uniunea Medicală Balcanică (Secția Națională Română), a lansat de curând www.umbalk.ro, o platformă de e-Learning cu cursuri EMC online pentru toți medicii din România.
Conferința online “Stop Amputații! Acționează acum!”
La fel ca și în cazul epidemiilor, care pun în pericol sănătatea publică, și amputațiile datorate diabetului zaharat pot fi combătute printr-un efort comun.
Interviu cu Dr. Fritz Wörwag, fondatorul companiei, la împlinirea vârstei de 80 de ani
Stimate domnule dr. Wörwag, În luna octombrie 2019, ați sărbătorit împlinirea vârstei de 80 de ani. În 2021, compania pe care ați înființat-o, Wörwag Pharma, își va sărbători cea de-a 50-a aniversare. Să aruncăm o scurtă privire retrospectivă.
Interviu cu Marc Westermann, Director Global Sales
Domnule Westermann, în martie 2018 v-ați asumat responsabilitatea departamentului de vânzări internaționale în cadrul Wörwag Pharma. Aș începe cu o întrebare personală: Ce anume v-a motivat să lucrați la Wörwag Pharma?
Inovația: Să sărim la nivelul următor!
„Suntem mândri că angajații au îndeplinit deja multe cerințe fundamentale pentru creșterea viitoare a Wörwag Pharma în cadrul proiectului ‘Fit4Growth’”, afirmă directorul Monika Wörwag. „Dar mai știm și că mulți colegi așteaptă răbdători să poată demara inițiative de dezvoltare în combinație cu ‘Go4Growth’ și cu Viziunea/Misiunea noastră pentru 2030.”
Tendințele pieței OTC și strategia Wörwag Pharma
Știați că? Unul din două ambalaje de medicamente vândute în Europa este un produs medicamentos eliberat fără rețetă medicală. (Date de piață pentru 2014 furnizate de publicația AESGP - Asociația Europeană pentru Automedicație/ Association of the European Self-Medication Industry)
Strategia de cercetare 2018 – 2023
Cercetarea, mai ales în studiile preclinice și clinice, este necesară pentru a demonstra eficacitatea și siguranța produselor farmaceutice și / sau pentru a identifica (și, la modul ideal, a înțelege) efectele farmacologice și farmaco-cinetice ale substanțelor medicamentoase. Wörwag Pharma a efectuat o activitate bogată de cercetare în trecut fie ca „sponsor” real al studiilor, fie susținând cercetătorii internaționali în desfășurarea propriilor activități.
Participarea Wörwag Pharma la târguri educaționale
De mai mulți ani, Wörwag Pharma se implică în mod constant în instruirea oamenilor de afaceri în domeniul distribuției și al importurilor/exporturilor. Pentru a face compania mai bine cunoscută în Germania, cursanții au demarat anul trecut proiectul „Wörwag Pharma la târguri educaționale”, în colaborare cu departamentul de resurse umane.

Contacte media

Cristian Boldor
Cristian BoldorCorporate Communications+4 (0) 772-168676cristian.boldor@woerwagpharma.ro