Știri

Wörwag Pharma România susține proiectul Diabetes Science School
DIABETES SCIENCE SCHOOL este un proiect unic, lansat în 2019 de către Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, cu scopul de a sprijini dezvoltarea profesională în domeniul cercetării științifice pentru tinerii medici din această specialitate.
Wörwag Pharma România este partener principal al concertului “Wanderlust Symphonie”
Noul an vine cu experiențe muzicale inedite!
Studiul medical "KAPO - Sănătate pe Ghete" la Cluj-Napoca
Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, clujenii au avut șansa să participe la studiul medical "KAPO - Sănătate pe Ghete". Cluj-Napoca a fost primul oraș care și-a arătat interesul față de acest studiu, după succesul înregistrat la Oradea.
„Tu și Diabetul 2.0” – seminar interactiv pentru persoanele cu diabet și apropiații lor
Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, pe 14 noiembrie 2019, persoane cu diabet și apropiații lor au participat la „Tu și Diabetul 2.0”, o întâlnire-seminar la care au învățat cum să-și gestioneze mai bine diabetul și, în același timp, să-și protejeze familia de această afecțiune cronică și degenerativă.
Wörwag Pharma România a fost sponsor principal al Olimpiadei CuGeT 2019
Investiția în cultura ta generală și propria dezvoltare este o necesitate în societatea modernă, deoarece cunoașterea stă la baza acesteia. Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni - CuGeT este un proiect unic în România, organizat de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, care încurajează dezvoltarea culturii generale a tinerilor între 14-25 de ani și premiază curiozitatea și pasiunea pentru cunoaștere și educație.
Interviuri post-eveniment Conferința-Dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”
Conferința-dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”, care a avut loc în data de 25 septembrie 2019, la București, a adus în prim plan beneficiile magneziului, zincului, vitaminei B6, vitaminei B12, fierului, vitaminei C, acidului alfa-lipoic și benfotiaminei în practica medicală.
Film Conferința-Dezbatere “Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”
Peste 100 de medici și reprezentanți mass media au participat la Conferința-dezbatere „Biofactorii și beneficiile lor în practica medicală”, care a avut loc în data de 25 septembrie 2019, la București.
BIOFACTORII ȘI BENEFICIILE LOR PENTRU SĂNĂTATE
-Peste 2 miliarde de oameni, la nivel global, se estimează că ar avea deficiențe ale unor nutrienți esențiali;25 -Bolile cardiovasculare, diabetul zaharat, afecțiunile neurologice și endocrine sunt asociate cu un deficit de biofactori în organism; -Prevalența deficitului de vitamina B1 (tiamină) ajunge până la 75% în rândul persoanelor cu diabet zaharat, deficit care poate afecta sistemul nervos central și periferic;23 -Prevalența deficitului de zinc ajunge până la 30% în anumite regiuni ale globului. Nou-născuții, copiii, femeile însărcinate și femeile care alăptează sunt printre cei mai expuși riscului de deficit de zinc – deficit care poate afecta, printre altele, sistemul nervos central, sistemul imunitar, sistemul reproductiv, sistemul osos;24

Contacte media

Cristian Boldor
Cristian BoldorCorporate Communications+4 (0) 772-168676cristian.boldor@woerwagpharma.ro