Știri

Acidul alfa lipoic – aliatul persoanelor cu diabet zaharat și complicații la nivelul picioarelor
Știai că acidul alfa lipoic poate contribui la prevenția și tratamentul complicațiilor diabetului zaharat de la nivelul picioarelor, cum ar fi neuropatia diabetică?
Acidul alfa lipoic – rol important în sănătatea pacienților tăi
Ești profesionist în domeniul sănătății și vrei să afli mai multe detalii despre rolul acidului alfa lipoic pentru dezvoltarea ta profesională și pentru beneficiul pacienților tăi?
Tu știi care sunt beneficiile magneziului pentru inimă și metabolism?
Știai că magneziul are beneficii importante pentru inimă și metabolism? Citește mai departe ca să afli care sunt acestea. În plus, te invităm la un nou webinar gratuit din campania “Biofactori pentru sănătate”.
Tu știi dacă pacienții tăi se află la risc de deficit de magneziu?
Ești profesionist în domeniul medical și vrei să afli mai multe detalii despre deficitul de magneziu pentru dezvoltarea ta profesională și pentru beneficiul pacienților tăi?
S-au deschis înscrierile pentru cel de-al 52-lea Congres al Asociației Central Europene pentru Diabet (CEDA)
Asociația Central Europeană pentru Diabet (CEDA) anunță deschiderea înscrierilor pentru evenimentul său de marcă - Congresul aflat la cea de-a 52-a ediție. Se continuă astfel o tradiție de succes încă din 1969, când Viena a găzduit prima ediție a acestui eveniment de înaltă calitate științifică în domeniul diabetologiei. Cea de-a 52 ediție se va desfășura la Budapesta, în perioada 10-12 iunie 2021.
Campania MedAccess - beneficiile și riscurile administrării de suplimente alimentare
Tu cunoști care sunt beneficiile și riscurile administrării de suplimente alimentare? Fii informat corect pentru sănătatea ta și a celor dragi! Compania Wӧrwag Pharma susține informarea corectă a publicului cu privire la consumul de suplimente alimentare.
Wӧrwag Pharma susține Campania Națională de Sănătate Publică MedAccess
Campania Națională de Sănătate Publică MedAccess este organizată de către Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România (FASFR) cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra utilizării incorecte a suplimentelor alimentare și a constatării faptului ca în România accesul la medicamente esențiale este unul deficitar. În sprijinul acestei campanii de informare și conștientizare, se alătură și compania farmaceutică germană Wӧrwag Pharma.
Zincul și vitamina C: biofactori care luptă împreună pentru sănătatea ta
Tu cunoști toate beneficiile zincului și vitaminei C pentru sănătatea ta și a familiei tale? Te invităm să afli ce beneficii au acești doi biofactori în fiziologia și patologia umană, în cadrul unui webinar gratuit.

Contacte media

Cristian Boldor
Cristian BoldorCorporate Communications+4 (0) 772-168676cristian.boldor@woerwagpharma.ro