Știri

Wörwag Pharma România a aderat la DWNT - Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord
Wörwag Pharma România a devenit membru al DWNT - Clubul Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord. Oportunitatea de a ne alătura acestui forum reprezentativ pentru companii din Germania, Austria, Elveţia şi România ne bucură și ne onorează în același timp.
Vaxicum Sport și Wörwag Pharma Romania au susținut Crosul Hoia 2019
De la trasee montane și forestiere până la străzile orașului, în timpul zilei sau în timpul nopții, Vaxicum Sport și Wörwag Pharma România susțin în mod activ competiții de alergare locale și naționale. Cea mai recentă competiție încheiată a fost Crosul Hoia Fortech 2019, din data de 29 iunie.
Norina Gâvan, Wörwag Pharma: “Suntem diferiți, iar acest lucru trebuie să îl folosim în beneficiul nostru”
În noiembrie 1997, Norina Gâvan a fost primul angajat din România al companiei germane Wörwag Pharma. Acum, conduce un business cu 72 de angajați și o cifră de afaceri de 180 milioane de lei. Citește mai multe într-un interviu cu Norina despre viziunea în antreprenoriat, grija pentru oameni, precum și despre mediul de lucru și importanța tehnologiei în activitatea pe care o desfășoară.
Interviu Norina Gâvan în Careers & Business despre succes în carieră
Pentru Norina Alinta Gâvan, CEO-ul companiei Wörwag Pharma România, activitatea profesională înseamnă pasiune pentru ceea ce face, responsabilitate, implicare, perfecționare, multă muncă și disciplină. Principiile sale în managementul companiei au la bază, în primul rând, bunul simț (cei șapte ani de acasă), alături de o atitudine optimistă și comunicarea deschisă și transparentă a viziunilor și a acțiunilor (ale sale și ale companiei). Apoi, consideră că un element important este implicarea întregii echipe în misiunea organizației. Crede că atunci când o echipă întâmpină dificultăți în lucrul împreună, performanțele companiei vor lăsa de dorit. “O echipă dă dovadă de eficiență când membrii care o formează știu fiecare de ce fac parte din echipă, își înțeleg unul altuia personalitatea, au obiective comune și își cunosc motivația a ceea ce fac individual și împreună. Suntem diferiți, iar acest lucru îl folosim în beneficiul nostru, al fiecăruia dintre noi, precum și al întregii echipe.”
UN MANAGER DE SUCCES
Interviu cu Norina Alinta Gâvan General Manager, administrator, Wörwag Pharma România
Precizie germană. Portret de CEO
În noiembrie 1997, Norina Gâvan a fost primul angajat din România al companiei germane Wörwag Pharma. Acum, conduce cu iscusință și succes un business cu 72 de angajați și o cifră de afaceri de 180 milioane de lei. Leadershipul de care dă dovadă a inclus-o în onorantul Top 50 femei în economie, lansat în primăvara 2019 de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin și publicația economică Banii.net. Lectură plăcută!
Woerwag Pharma are un nou Director Regional pentru țările din Europa Centrală și de Est
Începând cu luna Martie 2019, Wörwag Pharma are un nou Director Regional pentru țările din Europa Centrală și de Est în persoana lui Sami Oinas. Domnul Oinas va prelua responsabilitatea teritorială pentru Ungaria, Țările Baltice, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ucraina și România.
Comunicat WIP Junior
Wörwag Pharma România continuă tradiția de succes a evenimentelor WIP Junior și în 2019. WIP Junior (Wörwag Inspiring Program) este un proiect de dezvoltare personală GRATUIT, organizat în parteneriat cu Organizația Tinerilor Medici și Inspires, conceput să ofere o altă perspectivă asupra vieții.

Contacte media

Cristian Boldor
Cristian BoldorCorporate Communications+4 (0) 772-168676cristian.boldor@woerwagpharma.ro