Știri

Rolul silimarinei în sănătatea ficatului
Știai că silimarina standardizată are beneficii importante în menținerea și chiar în redobândirea sănătății? Citește mai departe ca să afli care sunt beneficiile asupra ficatului. În plus, te invităm la ultimul webinar gratuit din campania “Biofactori pentru sănătate”.
[Webinar] Beneficiile silimarinei pentru sănătatea pacienților tăi
Ești profesionist în domeniul sănătății și dorești să afli mai multe detalii despre implicațiile și beneficiile silimarinei în patologia umană pentru beneficiul pacienților tăi?
Biofactori pentru sănătate: ce sunt și cum te ajută

Ce sunt biofactorii?

Biofactorii sunt substanțe esențiale organismului pentru a funcționa normal. Astfel, biofactorii sunt reprezentați de către…

Acidul alfa lipoic – aliatul persoanelor cu diabet zaharat și complicații la nivelul picioarelor
Știai că acidul alfa lipoic poate contribui la prevenția și tratamentul complicațiilor diabetului zaharat de la nivelul picioarelor, cum ar fi neuropatia diabetică?
Acidul alfa lipoic – rol important în sănătatea pacienților tăi
Ești profesionist în domeniul sănătății și vrei să afli mai multe detalii despre rolul acidului alfa lipoic pentru dezvoltarea ta profesională și pentru beneficiul pacienților tăi?
Tu știi care sunt beneficiile magneziului pentru inimă și metabolism?
Știai că magneziul are beneficii importante pentru inimă și metabolism? Citește mai departe ca să afli care sunt acestea. În plus, te invităm la un nou webinar gratuit din campania “Biofactori pentru sănătate”.
Tu știi dacă pacienții tăi se află la risc de deficit de magneziu?
Ești profesionist în domeniul medical și vrei să afli mai multe detalii despre deficitul de magneziu pentru dezvoltarea ta profesională și pentru beneficiul pacienților tăi?
S-au deschis înscrierile pentru cel de-al 52-lea Congres al Asociației Central Europene pentru Diabet (CEDA)
Asociația Central Europeană pentru Diabet (CEDA) anunță deschiderea înscrierilor pentru evenimentul său de marcă - Congresul aflat la cea de-a 52-a ediție. Se continuă astfel o tradiție de succes încă din 1969, când Viena a găzduit prima ediție a acestui eveniment de înaltă calitate științifică în domeniul diabetologiei. Cea de-a 52 ediție se va desfășura la Budapesta, în perioada 10-12 iunie 2021.

Contacte media

Andreea Ianoș
Andreea IanoșCorporate Communications+40 (0) 755-134061andreea.ianos.external@woerwagpharma.ro