Conformitate @ Wörwag Pharma

Compliance

Conformitatea în cadrul Wörwag Pharma înseamnă conformarea la reguli interne și externe. Aceste reguli ar putea fi impuse din exterior prin legi sau reglementări sau pot di stabilite intern sub formă de programe, procese și controale. Responsabilitatea, corectitudinea eticii și acțiunile legale sunt la fel de elementare pentru succesul Wörwag precum sunt orientarea clienților noștri și calitatea produselor noastre.

Instrucțiunile esențiale ale comportamentului sunt descrise în Codul nostru de Conduită. Acesta este un document de legătură pentru toți angajații Wörwag Pharma pentru ca ei să poată identifica riscurile și astfel să poată evita consecințele legate.

Nicole Schmolke

Wörwag Pharma a creat poziția de ofițer de grup pentru conformitate pentru a ancora regulile de conformitate în grupul de lucru. Această responsabilitate va fi asumată de către Nicole Schmolke (Director Human Resources).

Pentru a detecta riscurile de conformitate și orice alt comportament ilegal cât mai repede posibil, Wörwag Pharma își încurajează toți angajații și partenerii de afaceri să raporteze orice abatere de conformitate la adresa de e-mail:

compliance(at)woerwagpharma.com

direct Ofițerului de Grup pentru Conformitate. Acest lucru se poate face în mod personal sau anonim.