25 de ani în România!

Getting Closer. Helping Better. Acest principiu a fost baza angajamentului nostru social acum 25 de ani, când am lansat în România primele medicamente produse de Worwag Pharma.

Am lansat atunci la București alături de lideri de opinie nu doar produsele companiei în România, ci și promisiunea că vom fi aproape de pacienți, că vom susține performanță în piață farmaceutică din România, prin conformarea la reguli interne și externe de o înaltă etică și calitate.

Responsabilitatea, corectitudinea eticii și acțiunile legale sunt la fel de elementare pentru succesul Wörwag Pharma, precum sunt orientarea spre clienții noștri și calitatea produselor noastre. Acestea sunt valori pe care le continuăm în România, pe care le adaptăm la noile vremuri și care ne conduc munca de zi cu zi, începând din 1998 în România.

Astăzi suntem 76 de oameni care scriem povestea de succes a Wörwag Pharma în România. Fiecare are rolul lui și contribuie activ la rezultate de excepție, la imaginea respectabilă și de profesioniști pe care o păstrăm pentru medici, farmaciști și toți partenerii ecosistemului de business din România. Împreună cu echipa noastră, într-o continuă atmosferă bazată pe respect și empatie am fi reușit să ajungem astăzi unde suntem.

Încă din primele zile de la lansarea pe piața din România, am acumulat, pas cu pas, încrederea specialiștilor, a medicilor, farmaciștilor și distribuitorilor, în produsele noastre. Am construit împreună campanii, proiecte și direcții de promovare și informare a populației care au salvat vieți și au adus bine în casele românilor.

În 25 de ani am organizat Congrese, Simpozioane, evenimente medicale destinate specialiștilor din domeniul sănătății, am susținut comunitatea academică și insetia pe piața muncii a tinerilor studenți de la Facultățile de Farmacie, am lansat campanii de informare și am susținut programe naționale de prevenție și tratament pentru neuropatie diabetică, precum și prevenția piciorului diabetic.

Toate aceste eforturi și activități ne-au adus rezultatele de excepție, imaginea de brand pe care o consolidăm zi de zi prin prezența noastră continuă alături de oameni. Mulțumim tuturor colegilor și partenerilor care au călătorit alături de noi în acești 25 de ani. Împreună pentru o viață sănătoasă!

În România, de 25 de ani!

 

La mulți ani tuturor colegilor și celor care contribuie la succesul Wörwag Pharma în România!