Socea Mihaela, Absolventă Worwag STARtUP Internship

Mihaela este absolventa a programului de interschip Worwag STARt UP Internship 2022 si studenta la Facultatea de Farmacie. Ne-a oferit un feedback pentru experienta participarii la programul nostru de internship.

Care este, in viziunea ta, rolul farmacistului in societate?

Rolul farmacistului este de a face, pe de o parte, educatie medicala cu pacientii, iar pe de alta parte sa consilieze si sa ajute pacientii in legatura cu respectarea tratamentului medicamentos.

Cum a influentat participarea la internship deciziile legate de viitoarea ta cariera?

Acum stiu ca meseria de reprezentant medical nu este pentru mine, deoarece necesita skill-uri de bun sofer, o comunicare cat mai eficienta cu medicii si o viata activa.

Daca ai alege un singur cuvant pentru saptamana petrecuta in internship, acesta ar fi?

Profesionalism

Ai la dispozitie doar 5 randuri. Ce ai scrie pentru a transmite despre program viitorilor participanti?

Va incurajez sa va inscrieti in acest internship, deoarece o sa va mariti orizontul, o sa aveti parte de o experienta memorabila in vacanta de vara si veti cunoaste ce oportunitati mai are un proaspat absolvent de farmacie, pe langa farmacia comunitara.

Care este activitatea care a fost pentru tine cea mai atractiva?

Mi-a placut sa merg cu doamna Corina pe teren la diversi medici de familie si diabetologi, dar si intalnirea cu doamna Norina, CEO-ul companiei.

Colegul alaturi de care ai invatat cele mai multe lucruri a fost? Si ce simti ca ai acumulat, ca si experienta de invatare, din aceasta intalnire?

Doamna Corina, deoarece a terminat tot facultatea de farmacie si ne-a impartasit parcursul ei in cariera.

Care este informatia ce ai luat-o cu tine in urma vizitelor la biroul nostru din Cluj-Napoca? Dar in urma vizitelor de teren alaturi de colegi?

Ca un reprezentant medical trebuie sa fie cat mai comunicativ, ager, bun sofer si sa aiba o discutie cu medicii ca de la egal la egal si sa transmita informatii in cat mai putin timp.

Ce te-a incantat cel mai mult din intalnirile cu colegii nostri?

Mediul familial in care lucreaza toata lumea si atmosfera relaxanta de la birou.

Cum ti-a modificat participarea la internship asupra viziunii despre piata farmaceutica din Romania?

Ca este nevoie de reprezentanti medicali in Romania, care sa fi terminat facultatea de farmacie si nu alte specializari.

Incotro crezi ca va evolua industria farmaceutica in urmatorii 5-10 ani?

Consider ca se va extinde cu mult fata de ceea ce este acum, deoarece cercetarea este la intensitate maxima.

Care a fost cel mai mare beneficiu adus de participarea ta la internship?

Mi-am facut 3 prieteni noi, am vizitat Clujul si am avut ocazia sa vad ce se intampla in compania Worwag Pharma Romania.