Interviu Dana Nimigean, Reprezentant Medical – Divizia Biofactori la Worwag Pharma România, partea I

Dana Nimigean, Reprezentant Medical – Divizia Biofactori la Worwag Pharma România

Un spirit delicat și cu un ochi atent la detalii, venită în echipa noastră de numai 7 luni, ne dezvăluie parcursul său de carieră și atuurile pentru omul care a venit spre compania noastră și pe care l-am ales în echipă cu bucurie!

”Cine se aseamănă se adună” este o zicală românească care se potrivește de minune poveștii de succes a companiei, iar interviul cu Dana ne reamintește de valorile comune, de caracterul profesional pe care îl oferim colaboratorilor și pacienților în fiecare zi de muncă.

 

Care este formarea ta profesională și cum arată drumul tău până la jobul de Reprezentant Medical?

Sunt absolvenăa a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară precum și a Universității Creștine Dimitrie Cantemir, știinte juridice. Deși s-ar spune că nu am urmat calea studiilor absolvite, în 2017 am decis să mă alătur pieței farma, considerând că experiența dobandită până atunci este potrivită acestui domeniu. Se pare că de aceeași parere au fost și cei doi mari producatori de produse farmaceutie din ale căror echipă am făcut parte până acum în calitate de reprezentant comercial farmacii. Anul acesta am simțit că sunt pregatită să evoluez, iar Wörwag Pharma mi-a dat șansa de a ocupa funcția de reprezentant medical – divizia Biofactori, care pentru mine înseamnă un pas înainte de mult așteptat.

Care îți pare cel mai atractiv element la locul tău de muncă actual?

Desigur, oamenii! Atât medicii pe care îi întâlnesc în fiecare zi cât și colegii cu care interacționez. Pentru mine conversațiile pe care le am cu aceștia sunt o provocare zilnică, o continuă dezvoltare cu scopul de a crea sau de a menține relații bazate pe încredere și profesionalism.

Cum vedeai înainte compania Worwag Pharma România și cum îți pare acum, când ești parte din echipă?

Nu cunoșteam  prea multe despre companie în sine, însă cunoșteam produsele. Percepția prestabilită era probabil de „corporație’’, însa acum, la 7 luni de când m-am alăturat echipei, aș spune că cel mai potrivit cuvânt pentru Wörwag este „familie”. Îmi place să cred că e mai mult decât o companie unde oamenii rezolvă task-uri și că este o familie unde oamenii au țeluri comune și astfel și drumul până la îndeplinirea acestora este o plăcere.

Cum arată pregătirea unei întâlniri pe teren cu colaboratorii tăi?

Planificare, planificare, planificare și trezit devreme. Îmi place că pot să îmi încep activitatea la primele ore ale dimineții, mi se pare că sunt mai eficientă așa.

Dacă ar fi să alegi obiectul fără de care nu ți-ai putea face meseria, care ar fi acela?

Nu există un obiect fară de care să nu îmi pot desfășura activitatea. Însă dacă n-aș avea perseverență și încredere în produsele pe care le reprezint cu siguranță că mi-ar fi greu să ies din casă.

Ce presupune mai exact postul de Reprezentant Medical – Divizia Biofactori?

Din punct de vedere al fișei postului presupune vizitele la medici, promovarea produselor, întreținerea și dezvoltarea relațiilor cu colaboratorii. Poate părea simplu, însă prin prisma produselor pe care le reprezint; acestea vin cu o responsabilitate foarte mare și nu mă refer doar la importanța lor în portofoliul companiei cât la beneficiul lor în viața pacienților.

Ce i-ai transmite unui bunic despre biofactori? Dar unui student la farmacie?

 

-Bunicule, biofactorii sunt toate vitaminele si mineralele fără de care n-am avea viață, iar când anii trec, pot sa apara diverse boli datorate nefunctionarii corecte a organismului. Aceste boli pot fi prevenite si tratate cu biofactori. - Sper să înțeleagă!