ADVANCED SALES SKILLS – Challenger Sale

În luna aprilie am avut un training important de ADVANCED SALES SKILLS – Challenger Sale pentru echipele noastre de reprezentanți medicali și reprezentanți comerciali.

Trainingul a fost personalizat pentru nevoile companiei noastre și a inclus noțiuni teoretice, studii de caz și jocuri de rol care ilustrau realitatea din teren. Am avut ca și participanți medici și farmaciști, angrenați în sesiuni active de joc de rol și simulare a situațiilor reale, pentru a avea un proces de învățare cât mai bun.

Trainingul a fost realizat de partenerii noștri alături de care colaboram de mai mulți ani în procesul de învățare: Ascendis. Asociația Ascendis este o companie lider al pieței de training și consultanță în domeniul dezvoltării organizaționale din România, care ne-a oferit și de această dată o experiență de învățare de înalt nivel, iar rezultatele sperăm să se observe curând.

Investim în oameni. Credem în oameni. Le oferim modele de creștere și drumul spre învățare continuă.

Investiția în angajați reprezintă pentru noi un avantaj competitiv pe care îl găsim realizabil alături de profesioniștii în domeniul industriei de training. După fiecare astfel de eveniment ne îmbogățim cunoștințele și tehnicile în a aborda clienții.

Temele abordate au fost: identificarea nevoilor clientului, utilizarea tehnicilor de evidențiere a beneficiilor în activitatea de vânzări, pregătirea întâlnirilor cu clienții și a discuțiilor de vânzare , închiderea procesului de vânzare, prioritizarea corectă a activităților, cu echilibru între activitățile curente și cele orientate către dezvoltarea relației cu clientul si a business-ului.

Provocările din activitatea de zi cu zi ne determină să privim din diverse unghiuri modul de abordare al relației cu clienții, reușind să devenim și mai orientați pe nevoile reale ale colaboratorilor noștri.

Trainingurile formează echipe performante!