Ziua Internațională a Femeii 2021: #ChooseToChallenge

Anul 2020 a fost unul provocator și imprevizibil, datorită pandemiei de noul coronavirus. Deși unele lucruri s-au schimbat în viața noastră, un lucru a rămas la fel – Ziua Internațională a Femeii! Dorința noastră de a sărbători femeile din viața noastră a rămas la fel de puternică.

Motto-ul acestei ediții

Anul acesta, tema Zilei Internaționale a Femeii este #ChooseToChallengeMotivul din spatele acestui motto este simplu: trăim într-o lume în care provocările sunt mari, însă aceste provocări au și o parte benefică – aduc schimbări. Ține doar de noi să le observăm și să le utilizăm pentru a face lumea mai bună în fiecare zi.

Pandemia de noul coronavirus ne-a afectat pe toți. Starea de urgență sau de alertă a adus schimbări în stilul nostru de viață, însă am perseverat și am transformat această perioadă provocatoare într-una benefică. #ChooseToChallenge este semnalul de a fi responsabili pentru alegerile noastre de zi cu zi. Este în mâna noastră să fim schimbarea pe care vrem să o vedem în lume!

8 martie – sărbătorim femeia și rolul ei în societate

Ziua de 8 martie este mai mult decât o zi în care apreciem și sărbătorim femeile din viața noastră. Este o zi a realizărilor sociale, culturale și financiare datorate acestora. Femeile de pretutindeni pot fi o sursă de inspirație prin viața pe care o trăiesc, prin cum gândesc și modelează societatea modernă.

În cadrul Wörwag Pharma Global, proporția femeilor este de 70%, iar din punct de vedere al pozițiilor de conducere femeile ocupă 40% din acestea.  Mai mult decât atât, compania Wörwag Pharma este deschisă la diversitate. Spre exemplu, suntem prezenți în 35 de țări. La Böblingen, Germania, unde se află sediul central al companiei, lucrează persoane din 25 de naționalități.

Apreciem și sărbătorim cu drag rolul femeii în familie, societate, cât și în compania noastră.

 

La mulți ani tuturor femeilor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!

Echipa Wörwag Pharma România