Wörwag Pharma România - primii 5 ani de activitate

În anul 1965, farmacistul Dr. Fritz Wörwag descoperea izvorul de apă tămăduitoare. Izvorul din Stuttgart, nu era ceva obişnuit, era un izvor dătător de sănătate şi energie. Dr. Wörwag îl investighează atent, îl dezvoltă şi îl extinde.

 

Izvorul se transformă într-un curs de apă cu conţinut ridicat de vitamine şi minerale, primind numele de Wörwag Pharma.

Descoperitorul său nu renunţă, nu ezită şi curăţă continuu izvorul extins până la nivelul unui curs de apă; îi îmbunătăţeşte calitatea şi îl îmbogăţeşte. Apa Wörwag Pharma are efecte benefice asupra oamenilor, ameliorând în special diabetul zaharat şi complicaţiile sale, precum bolile sistemului cardiovascular şi nervos.

Timpul trece, iar cursul de apă al Dr. Wörwag în constantă expansiune evoluează în următorii 25 ani. Râul devine tot mai puternic şi în el se găseşte mereu ceva nou. Izvoarele pline de viaţă găsesc întotdeauna o cale de a ieşi la suprafaţă. Izvorul dr. Wörwag se extinde pe întreg continentul european. Astăzi, râul Wörwag curge prin Ungaria, Bulgaria, Cehia, Rusia, România, Slovacia şi merge mai departe, până în China şi Hong Kong şi chiar şi mai departe, până în America.

În toate ţările a găsit persoane bine pregătite profesional, diligente şi bine intenţionate, care au ştiut să întreţină și să dezvolte un curs de apă ca acesta.

Râul Wörwag Pharma este încă plin de apă dătătoare de sănătate şi forţa lui este dată de toţi colaboratorii lui. Avem convingerea că râul Wörwag Pharma va deveni mai mare şi mai puternic an de an.

Urare de mărțișor (2002)

Foaie verde de trifoi,

Primăvara-i iar cu noi!

Iarna rece a plecat,

Și Wörwag te-a încurajat!

Veseli ghiocei răsar,

Sufletele-n noi tresar,

Frumuseţea ne-nconjoară,

Bine-ai venit, primăvară!

Foaie verde de sulfină,

Tot aşa o să ne ţină:

Prompţi, flexibili, prietenoşi

Și tot anul generoşi,

Prin voi dăruind sănătate,

Să ne bucurăm de toate!

 

Urare (2003)

Această reţetă este prescrisă tuturor acelora care au fost diagnosticaţi cu afecţiunea de prieten al echipei Wörwag Pharma România.

Muncă - 1 x 1 cpr. film./zi

Linişte - 2 x 1 tablete /zi

Veselie - 3 x 1 fiole i.m./zi

Optimism - 3 x 1 drajeuri /zi

Toleranţă - 2 x 1 capsule /zi

Bun simţ - 1 x 1 cpr. film. /zi

Speranţă - 2 x 10 picături/zi

Dragoste - 2 x 1 fiole i.v./zi

Curaj - la nevoie

 

Tratamentul trebuie administrat zilnic, cu bucurie, la o ceaşcă de cafea înviorătoare. Tratamentul trebuie urmat timp de 2 mii 5 ani. Prezentarea la control este obligatorie şi se face cel puţin o dată pe an. Prezenta reţetă nu se compensează. Ea se eliberează în regim gratuit tuturor asiguraţilor în cadrul Programului de Promovare elaborat de Wörwag Pharma cu sprijinul  autorităţilor competente.