Insights Discovery, un curs care ne învață despre noi! Ca oameni și ca echipă!

Insights Discovery ne ajută să înțelegem personalitatea unică a fiecărui coleg din echipa de management, să ne dezvoltăm abilitățile de comunicare și să consolidăm relațiile personale și profesionale din super-echipa noastră!

E atât de valoros să ne cunoaștem profilul de personalitate, punctele oarbe care afectează adesea comportamentele dintre colegi, departamente și chiar și energia din dinamica organizațională, dar și preferințele noastre și ceea ce ne place ca și conectare profesională! Toate acestea ne oferă șansa de a avea capacitatea sa relaționam eficient cu personalități opuse, sa optimizam comunicarea într-un climat psihologic favorabil creșterii și dezvoltării noastre în interiorul companiei Worwag Pharma România.

Alături de Liviu Olteanu și Ascendis am învățat că percepția nu este întotdeauna realitatea, iar chiar dacă e dificil să ne schimbăm percepția, e valoros să acceptăm și să înțelegem opiniile celor din echipa din care facem parte!

Ne-am ancorat de această dată învățarea și în aspecte regăsite în abordările lui C. G. Jung și astfel am avut o imagine completă despre cine suntem noi și cât de diversă este echipa din care facem parte!

Ne-am jucat cu psihologia culorilor și corelația dintre trăsăturile de personalitate și preferința pentru culori, fiind orientați cu un ochi și spre intuiția care ne guvernează de multe ori deciziile și interacțiunile interumane!

Să facem acum, să facem corect, să facem armonios si să facem împreună e doar o alegere în stilul de a contribui la performanța echipei din care facem parte. Adesea aceste deziderate reprezintă o sursă de conflict dacă nu avem deschiderea să înțelegem modul de lucru al fiecărui coleg ca fiind unic și ancorat în structuri de personalitate, caracteristici comportamentale, stiluri de luare a deciziei și orientare către mediul înconjurător foarte diferite și foarte valoroase!

Modul în care energia fiecăruia dintre noi se îmbină oferă unicitatea echipei noastre. Ajungem, astfel, de la energia individuală, la energia organizației și mai departe ne punem amprenta asupra felului nostru de a face lucrurile în piața farmaceutică din România! De la interacțiunea cu medicii și farmaciștii, până la aparițiile în media, prezența pe rețelele sociale, promisiunea de calitate pe care o oferim pacienților și respectarea parteneriatelor strategice.

Cu o influență de factură psihanalitică, împreună cu Ascendis am abordat profilul conștient și inconștient de relaționare cu lumea, am încercat să surprindem dinamica energiilor dintre noi în momentele de relaționare, într-un dans subtil între a acționa și reacționa.

Am rămas cu multe insighturi și am descoperit părți din noi care avem nădejde că ne vor aduce mai multă claritate în felul în care ne ducem la bun sfârșit sarcinile în fiecare zi de muncă!

A fost o zi destinsă și o experiență de învățare relaxantă! Mulțumim tuturor colegilor pentru energia adusă întâlnirii. Multumim Liviu Olteanu și Ascendis pentru facilitarea acestui curs!