Team Hike – Padis 2023

La inceput de august ne-am intalnit echipa de management a Worwag Pharma Romania in una dintre cele mai frumoase zone montane din Romania, la Padis – Muntii Apuseni.

Pe langa activitatile de training am ales sa adunam in tolba de amintiri o noua experienta despre care ne vom aminti cu drag peste ani.

Ne-am echipat cu kitul de drumetie primit din partea companiei, am luat rucsacii, crema de soare, gustarea si buna dispozitie si am pornit intr-un traseu circuit pe potecile de munte, spre o zona carstica spectaculoasa, devenita brand al Muntilor Apuseni si punct de atractivitate pentru multi turisti: Cetatile Ponorului.

Am pornit cu totii pe traseu. La un moment dat ne-am impartit in doua grupuri, pentru ca activitatea sa fie cat mai potrivita pentru fiecare dintre noi. O parte au parcurs un traseu usor, iar marea majoritate a echipei a ales sa iasa din zona de confort, sa depuna efort si sa stimuleze rezilienta pentru a parcurge o ruta care ne-a rasplatit prin spectaculozitate, ne-a oferit emotie, oboseal adrenalina, dar si un sentiment de stare de bine.

Activitatile outdoor integrate in cadrul proceselor de invatare, intalnirea strategica si trainingul echipei de management organizat de ATU Consulting recalibreaza increderea si spiritul de echipa. Traseul de drumetie a fost unul provocator. Asa cum industria farmaceutica este una provocatoare, faptul ca am gasit fiecare resursele interioare si capacitatea de reglare si dozare a gandurilor si emotiilor pentru a reusi, a fost un antrenament potrivit pentru a exersa aceste abilitati in medii diferite celor din ecosistemul profesional cu care ne-am obisnuit.

Reusita unui traseu pentru care oferim la schimb energie si, uneori, ultimele puteri, impinge mai departe limita constienta a increderii in sine si deschide o poarta spre adevaratul potential al fiecaruia dintre noi. “Lead Myself. Lead the Team. Lead the Business” a fost tematica intalnirii de la Padis, iar drumetia a atins componentele de “lead myself”, prin efortul individual si “lead the team”, prin spiritul de colaborare angrenat in momentele in care am cerut si am oferit ajutor partenerilor de calatorie.

Excursia care a durat mai bine de 6 ore ne-a oferit posibilitatea de a observa spiritul unor manageri orientati spre obiective, spirit resimtit aproape la fiecare pas prin capacitatea de a se automotiva chiar si in clipele in care urcusul a fost provocator sau configuratia terenului una atipica pentru activitatile in aer liber incercate pana atunci.

Munca de echipa a fost ingredientul nelipsit al activitatii de drumetie, cei mai experimentati dintre colegi au intervenit in momentele cheie ale excursiei, oferind ajutor si suport celor care si-au depasit cu adevarat limitele prin aceasta drumetie.

“Daca vrei sa cunosti un om bine, petrece 3 zile cu el la munte” spune o vorba romaneasca.  Astfel ca am avut posibilitatea sa ne cunoastem mai bine, sa vedem deschiderea si altruismul fiecaruia dintre noi sau ambitia de a fi mereu primii, indiferent de etapa traseului. Putem afirma, ca suntem o echipa unica, insufletita de oameni valorosi, pentru care “impreuna” devine un fel de a fi, chiar daca e vorba de atingerea obiectivelor strategice sau activitati informale in aer liber.

Asa cum este descrisa misiunea companiei noastre, promovam un stil de viata sanatos, miscarea si sanatatea in toate formele sale si alegem sa fim un exemplu constant si activ pentru ceea ce inseamna starea de bine. Incepem cu echipa de management, incluzand activitati de tip drumetie, yoga sau recreative in trainingurile noastre si speram ca, astfel, sa inspiram mai departe pe ceilalti membrii ai echipei noastre extinse, pacientii si partenerii nostri in a avea interes pentru ca activitatea profesionala sa fie sustinuta de grija pentru sine si pentru echipa.

Pe langa drumetia comuna ne-am bucurat si de un traseu de noapte in apropierea cabanei, sub clar de luna plina. Activitatile outdoor au fost organizate si conduse de Adeona Wanderlust pe toata perioada sederii la Padis.

Ramanem cu amintiri deosebite si cu multumirea reusitei acestei activitati alaturi de colegi!
Felicitari tuturor pentru reusita si pentru tot ceea ce am invatat pe parcursul turei ... despre doline, portaluri, izbucuri, diaclaze si, desigur, glumele atasaste formelor de relief!