Tradiție. Parteneriat. Profesionalism.

De peste 20 de ani putem caracteriza prin aceste trei cuvinte relația de colaborare cu Bioeel si oamenii din acesta companie. Zilele trecute a avut loc vizita anuala de lucru la partenerii noștri!

Un parteneriat atât de solid ne oferă șansa să identificăm multe puncte în comun între companiile noastre, Worwag Pharma România și Bioeel. Bioeel este una dintre companiile care se ocupă de rețeaua de distribuție a medicamentelor noastre la nivel național.

Atât noi, cât și partenerii noștri, suntem firme de familie, cu obiective strategice asemănătoare și direcții scalabile comune. Am crescut organic, datorită rezultatelor din piață și a seriozității prin care am atras alături de noi alți parteneri strategici.

Bioeel este unul dintre partenerii nostri de la începutul proiectului Worwag STARt Up și împreună am adus studenți de la Facultățile de Farmacie în interiorul afacerilor de distribuție de medicamente. O lume noua si necunoscută pentru tinerii de pe băncile facultatilor și o oportunitate extraordinară oferită de Bioeel Distribuție și Servicii.

Echipelor din ambelor companii ne place să sădim. Să plantăm. Să creștem viața.

Vedem în procesul de creștere oglindirea devenirii pe piața farmaceutică din România a companiilor noastre. Împreună, în 2021, am sădit chiar o pădure! Metaforic, ambele companii sădim împreună cu oamenii care compun aceste două echipe si afaceri de succes, campanii de îmbunătățire a calitatii vietii comunităților în care activăm. Proiectele de CSR ale partenerilor noștri se îndreaptă înspre zona activităților sportive și culturale, iar noi ne implicăm adesea în activități academice și culturale. Vrem să oferim mai departe comunității suportul neconditionat pentru a crește sentimentul de prosperitate și reușită in diverse arii care ne îmbunătățesc viața: sport, cultură, educație.

În fotografia de mai jos regăsim multumirea din spatele unor zâmbete sigure de parteneriatul Bioeel și Worwag Pharma. Echipele de marketing, financiar și sales după întâlnirea anuală în care ne-am împărtășit planurile și strategiile de lucru, alături de rezultatele ultimului an.

Serviciile de Telemarketing și Telesales oferite de Bioeel aduc pentru noi o mai bună cunoaștere a pieței în care ne desfășurăm activitatea. Externalizarea către un call center specializat este soluţia pe care noi o aplicam pentru gestionarea acestui tip de activitati, iar pentru acest lucru îi mulțumim Gianinei Colcer care coordonează și motivează activ echipa dedicată acestei arii.

Vizita de lucru anuală la partenerii noștri s-a încheiat cu un audit GDP realizat de colegele noastre, Aniela Sofron și Mădălina Toghia. Cunoașterea și implementarea Regulilor de Bună Practică de Distribuție a medicamentelor reprezintă un aspect esențial în ecosistemul pieței farmaceutice în care activăm. Colegele noastre au monitorizat astfel condițiile de transport și depozitare a medicamentelor, alături de condițiile de păstrare corespunzătoare de temperatură sau umiditate.

Buna relaționare între departamentele de marketing, comercial și financiar ale ambelor companii a adus și în acest an rezultate frumoase. Ne pregătim strategic pentru următoarea perioadă de activitate! Cu astfel de parteneri viitorul este unul în ascensiune! Impreuna ne asumăm responsabilitatea calității și promptitudinii pentru clienții și pacienții noștri comuni.