Premiul Implicare ajunge în cadrul Galei 25 ani a Worwag Pharma România și la colega noastră Albu Alina Iuliana.

Ce a contribuit pentru obținerea acestui premiu, cum arată i zi reușită la muncă și care sunt ingredientele pentru o relație profesională de succes, ne răspunde colega noastră în cele de mai jos.

Care sunt acțiunile pe care tu le faci și consideri că te-au condus spre premiul “Implicare” în cadrul Galei Worwag?

În calitate de reprezentant medical, am construit relații de încredere cu medicii prin intermediul colaborării constante. Apropierea de nevoile și așteptările medicilor, precum și facilitarea dialogului deschis, au fost priorități în activitatea mea. În același timp, apreciez sprijinul colegilor mei, care au contribuit semnificativ la succesul acestor colaborări prin îndrumare și schimbul de experiență.

 

Cum arată una dintre cele mai satisfăcătoare zile la Worwag Pharma România?

În general, momentele satisfăcătoare din activitatea mea de reprezentant medical includ interacțiunile constante cu medicii, în care reușesc să livrez informații despre produsele noastre și să construiesc relații de încredere. Contribuția la îmbunătățirea practicii medicale și feedback-ul pozitiv al medicilor aduc o satisfacție continuă și consolidarea încrederii în munca pe care o desfășor.

 

Ce elemente sunt prezente, după părerea ta, într-o relație profesională de succes?

Într-o relație profesională de succes, sunt importante comunicarea eficientă, încrederea reciprocă, colaborarea și un mediu propice dezvoltării, esențial pentru buna funcționare a echipei și parteneriate solide cu medicii.

 

Ce apreciezi cel mai mult în muncă pe care o faci zi de zi?

Cel mai mult apreciez impactul pozitiv pe care îl pot avea asupra practicii medicale și asupra vieții pacienților prin furnizarea de informații valoroase și soluții terapeutice.

 

Ce îți place să faci în timpul liber?

În timpul liber, mă bucur de diverse activități relaxante și interesante.