Alexandra Hota câștigă în anul 2023 premiul ”CEO Award” oferit din partea Worwag Pharma România

Am avut ocazia să aflăm mai multe despre viziunea Alexandrei despre munca sa și contribuția adusă companiei, dar și despre reziliență și motivație în context profesional.

Care consideri că a fost cea mai mare realizare profesională în 2023?

Deși aș putea să spun că cea mai mare realizare profesională din 2023 este rezultatul vânzărilor dar și aprecierile care au venit ulterior, aș vrea doar să subliniez modul în care am colaborat cu echipa medicală, o colaborare  focusată pe rezultate,  și sunt convinsă că a avut un impact în rezultatele finale.

 

Ce te determina să fii un exemplu de coleg(a) în activitatea pe care o ai la Worwag Pharma România?

Nu am o determinare în direcția această, deși îmi doresc să transmit pozitivism și îmi doresc să împărtășesc experiențele acumulate în anii de experiență în domeniu.

 

De unde îți găsești motivația pentru implicare?

Implicarea și actualizarea cunoștințelor pentru mine sunt egale cu profesionalismul, iar eu consider că este un element important în interacțiunea cu partenerii Worwag.

 

Dacă ai schimbă un element din toată muncă ta de zi cu zi, care ar fi acela?

Am verificat și targetul nu poate fi schimbat :)))… Dar cred că aș vrea să șterg încruntarea de pe mai multe chipuri și aș încerca să presar un zâmbet.

 

Cum sunt oamenii alături de care simți că îți găsești puterea de muncă?

Sunt oamenii pozitivi, sunt cei care își doresc să progreseze deși contextul de piața s-a schimbat mult în ultimii ani, sunt cei care caută soluții și nu se focusează pe negativ.