Premiul ”CEO Award – Divizia Diabet” ajunge în acest an la Alina Cobzaru. Un Premiu meritat, care ne aduce aminte despre modul în care oamenii pot crește în companie an de an și cum perseverența și implicarea au corespondenți în rezultatele reale.

 

Felicitări, Alina, și îți mulțumim pentru tot ceea ce ne oferi prin ceea ce ești!

 

Care consideri că a fost cea mai mare realizare profesională în 2023?

Anul 2023, deși a fost un an cu multe provocări, consider că acestea m-au stimulat să găsesc soluții creative și personalizate pentru fiecare situație în parte. Astfel încât cea mai mare realizare este obţinerea acestui premiu, dar care practic a fost o încununare a micilor victorii din timpul anului şi a implicării în numeroase proiecte: pentru studenţi (Worwag StartUP), pentru rezidenți (Clubul Worwag), pentru farmaciști (Simpozionul anual din Iași), pentru medici (numeroase prezentări și mese rotunde). 

Ce te determină să fii un exemplu de colegă în activitatea pe care o ai la Worwag Pharma România?

 

Ceea ce consider eu că face diferența este nivelul de implicare. Atunci când îți place ceea ce faci, când înveți și studiezi astfel încât să capeți expertiză în domeniul de activitate, lucrurile se așează natural. 

 

De unde îți găsești motivația pentru implicare?

Motivația mea principală este dată de faptul că îmi place mult ceea ce fac, că mă trezesc dimineața (devreme) cu chef și energie pentru o nouă zi. Și mă încarc cu rezultatele pozitive obținute, iar pe celelalte încerc să nu le iau personal și să găsesc soluții. 

 

Ce planuri de dezvoltare profesională ai pentru acest an?

 

În acest an vreau să consolidez ceea ce am construit în toți acești 17 ani, cu o strategie nouă și adaptată la specificul zonei; de asemenea, am primit două medicamente noi în portofoliu, astfel încât voi face tot posibilul să le aduc acolo unde știu eu mai bine, în top.

Dacă ai schimbă un element din toată muncă ta de zi cu zi, care ai fi acela?

Sincer, nu aş schimbă nimic, chiar sunt la momentul în care totul este optimizat şi adaptat la ceea ce am nevoie pentru eficienţă maximă.

Cum arată în viziunea ta un stil de viață sănătos?

 

În primul rând, un somn bun, eu mă culc devreme și mă trezesc devreme, full of energy; o alimentație echilibrată (aici...mai greu :)) dar cel mai important cred că este acel echilibru interior pe care trebuie să-l construim și să-l valorificăm la maxim.

Cum sunt oamenii alături de care simți că îți găsești puterea de muncă?

 

Aici practic mă pot raporta la 2 categorii: colegii din echipa Worwag Pharma şi medicii şi farmaciştii cu care colaborez zilnic. Astfel, legat de colegii mei, fac echipă și colaborez bine cu persoanele care au iniţiativă, care au idei, care vor să facă o diferență; legat de colaboratori, caut mereu să mă inspir de la ei, să văd ce nevoie reale au, să văd cum pot eu aduce plus valoare muncii lor, astfel încât să facem echipă. 

Mă simt onorată că sunt parte din echipa Worwag Pharma!