Premiul ”National Award – Diabet” este obținut în cadrul Galei Worwag România 25 de ani de către Liviu Boitor, colegul nostru adesea implicat, vesel și optimist.

Liviu răspunde promovării de a-și face gândirea vizibilă și de a împărtăși pentru noi câteva idei despre activitatea sa în companie, factori de motivație care îi însoțesc activitatea și planuri de viitor.

Care consideri că a fost cea mai mare realizare profesională în 2023?

Anul trecut mi-a fost acordat Premiul Pentru Performanță: 2023 Național Award, o recunoaștere a rezultatelor în vânzări pe parcursul anului 2023 în Cadrul Diviziei de Diabet, un premiu care mă onorează dar mă și responsabilizează în egală măsură.

Ce te determină să fii un exemplu de coleg în activitatea pe care o ai la Worwag Pharma România?

Să fiu un exemplu nu a fost niciodată un scop în sine în activitatea mea în cadrul companiei. Scopul a fost să îmi aduc contribuția în cadrul echipei alături de colegii mei, oameni valoroși, foarte bine pregătiți și dedicați. Și eu la rândul meu m-am străduit să fac asta cu cât mai multă implicare și de dedicare.

De unde îți găsești motivația pentru implicare?

E posibil să sune a clișeu dar am nevoie  la sfârșitul zilei de aceea satisfacție a lucrului bine făcut. Fie că e vorba de planul profesional, familial sau sportiv în care sunt implicat. Și asta e o motivație suficient de puternică.

Ce planuri de dezvoltare profesională ai pentru acest an?

Anul acesta am schimbat divizia, produsele din portofoliu și zona pe care o voi acoperi. Am adăugat specialiati noi pe care le voi vizită. Provocare pentru 2024 va fi să cunosc cât mai bine tot ce ține de noile produse, patologii, să cunosc cât mai bine medicii cu care colaborez și nevoile zonei pe care o acopăr.

Dacă ai schimba un element din toată muncă ta de zi cu zi, care ar fi acela?

Lucrez să îmi perfectionez partea de “time management” astfel încât să pot acoperi cât mai eficient tot ceea ce îmi propun pentru o zi, pe toate planurile.

Cum arată în viziunea ta un stil de viață sănătos?

Un stil de viață sănătos ar trebui să îmbine eficient și echilibrat activitatea profesională cu viață de familie și pasiunile pe care le are fiecare dintre noi. De asemenea activitatea fizică și o nutriție corespunzătoare plus modalități eficiente de gestionare a factorilor de stres sunt elemente de un real ajutor.

Cum sunt oamenii alături de care simți că îți găsești puterea de muncă?

Au o atitudine pozitivă, sunt prietenoși, comunicativi și sunt foarte buni profesioniști. Calități care se regăsesc la marea majoritate a colegilor mei din Worwag Pharma.