CEO Award – Biofactori este oferit la Gala 25 de ani a Worwag Pharma România colegei noastre Avasilca Claudia.

CEO Award – Biofactori este oferit la Gala 25 de ani a Worwag Pharma România colegei noastre Avasilca Claudia.

Care consideri că a fost cea mai mare realizare profesională în 2023?

   Pentru mine cea mai mare realizare a anului 2023 a fost îndeplinirea obiectivelor și faptul că am fost nominalizată că Top Seller pe divizia de OTC .A fost un an provocator cu suișuri și coborâșuri dar până la urmă am reușit .La Worwag am descoperit oameni faini , prietenoși care m-au primit cu multă căldură care m-au ajutat și îndrumat  ori de câte ori am avut nevoie, m-au făcut să mă simt că într-o familie și pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor care au contribuit la succesul meu .

Ce te determina să fii un exemplu de colegă în activitatea pe care o ai la Worwag Pharma România?

   Pentru a fi un exemplu trebuie să îți dorești să fii mai bun în fiecare zi, să dai dovadă de profesionalism, să fii perseverent, organizat, să fii deschis la feedback și să ai o colaborare foarte bună cu colegii.

De unde îți găsești motivația pentru implicare?

       Motivația poate varia de la o persoană la alta și poate fi alimentată de diferite lucruri. Pentru mine motivația vine în primul rând de la faptul că îmi place ceea ce fac, din dorința de realizare a obiectivelor și din satisfacția de a ajuta pe alții.

Ce planuri de dezvoltare profesională ai pentru acest an?

  Și în acest an doresc să-mi ating și chiar să-mi depășesc obiectivele.

Dacă ai schimbă un element din toată muncă ta de zi cu zi, care ai fi acela?

      Aș exersa mai mult ascultarea activă pentru o înțelegere mai profundă . Această te ajută la obținerea unei perspective mai clare a nevoilor și dorințelor clienților și facilitează rezolvarea problemelor și luarea deciziilor informate.Este importantă  pentru   o comunicare eficientă și pentru   dezvoltarea relațiilor sănătoase în toate aspectele vieții. 

 

Cum arată în viziunea ta un stil de viață sănătos?

    Un stil de viață sănătos începe cu o alimentație sănătoasă , multă mișcare , să te simți bine tu cu ține și să ai un echilibru între viața personală și cea profesională .   

Cum sunt oamenii alături de care simți că îți găsești puterea de muncă?

      În familie am fost învățată cā pentru a realiza ceva trebuie să muncești . În primul rând  familia , liniștea interioară și faptul că fac ceea ce îmi place,  îmi dă putere de muncă .În al doilea rând colegii de zona , de echipă , managerii care îmi oferă sprijin , încurajare și încredere în abilitățile mele mă fac să fiu întotdeauna optimistă și plină de energie .    Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez cu oameni optimiști ,  ambițioși , motivați și cu energie pozitivă .