Emilia Jurca – Premiul Excelenta la Gala 25 de ani a Worwag Pharma România

Ne place să numim oamenii care își aduc aportul semnificativ la buna funcționare a ecosistemului complex al companiei noastre. Emilia este unul dintre colegii care s-au remarcat prin implicare, dorință de creștere și învățare, iar aceste acțiuni practice nu întârzie să aducă rezultate în teren.

Fiecare coleg este parte din povestea companiei noastre. Astăzi, Emilia ne împărtășește o parte din gândurile ei despre munca ei, despre imaginea excelenței în industria farmaceutică și despre roluri de succes.

Mulțumim pentru implicarea continuă!

Ce reprezintă excelență în industria farmaceutică din România?

În opinia mea, excelență în industria farmaceutică este într-o continuă evoluție și are rolul și de a îndeplini nevoile pacienților și de a asigura îmbunătățirea stării de sănătate.

 

Premiul Excelență primit la Gala Worwag se datorează rezultatului obținut în urmă Inspecției de Certificare GDP din 2023, care a eliberat Certificarea GDP Worwag Pharma România pentru următorii 5 ani.

Certificarea GDP pentru o firmă de medicamente este esențială pentru a se conformă standardelor și regulilor GDP și pentru a garanta calitatea și integritatea produselor pe tot parcursul lanțului de distribuție. Inspecția a atestat faptul că sistemul de management al calității este bine documentat, trasabilitatea proceselor și a produselor poate fi dovedită prin înregistrări în conformitate cu orientările GDP, personalul este instruit și respectă procedurile și cerințele GDP,  este asigurată infrastructură corespunzătoare și se respectă politică de audit.

În acest context, sunt onorată să lucrez într-o companie aflată în proces permanent de îmbunătățire a calității, cu accent pe educație și informare, pe parteneriate și colaborări și adaptabilitate la schimbări.

Calitatea produselor noastre, tradiția, valorile, orientarea către pacient, sunt aspecte cheie ale excelenței.

Cum contribui la succesul Worwag Pharma România atunci când ești la muncă?

Rolul meu în cadrul companiei este de Specialist Comercial, prima persoană responsabilă pentru relația cu toți clienții. Păstrez legătură permanentă cu clientul, gestionand întregul proces de vânzare, de la primirea comenzilor, facturare, până la livrare și recepție. Asigur aprovizionarea cu necesarul de produse și monitorizez stocurile. Am atribuții în alocarea produselor, verificarea rapoartelor de vânzări, calculul discount-urilor, urmărirea termenelor de plata, raportări lunare. Am un rol important în colaborarea cu furnizoriul de servicii logistice și cu toate departamentele interne.

După părerea mea, succesul Worwag Pharma România se datorează în mare parte echipei. Simt că aparțîn acestei echipe, mi-am găsit foarte ușor rolul și locul. Există multă comunicare, provocările sunt considerate oportunități de învățare, iar rezultatele arată dedicarea și pasiunea pe care toți colegii o împărtășim. Un flux optim de marfă, gestionarea în timp util a comenzilor, relația solidă bazată pe încredere și ajutor cu clienții, cred că sunt contribuția mea la acest succes.

 

Ce ți-ai dori să se știe mai mult despre muncă ta sau despre ține la muncă?

În ianuarie 2024 am absolvit și am obținut cerificatul de Inspector Securitate și Sănătate în Muncă. Inspectorul SSM are rolul de a evalua, monitoriza și îmbunătăți condițiile de muncă pentru a asigura siguranță și sănătatea angajaților. Prin acest nou rol vreau să îmi aduc contribuția în asigurarea unui mediu de muncă sigur și sănătos în cadrul firmei noastre.