Unul dintre cele trei Premii Excelentia a fost oferit colegei noastre Mădălina Toghia, o profesionistă devotată și responsabilă pentru standardul de excelență în compania noastră.

Unul dintre cele trei Premii Excelentia a fost oferit colegei noastre Mădălina Toghia, o profesionistă devotată și responsabilă pentru standardul de excelență în compania noastră.

Ce reprezintă excelența în industria farmaceutică din România?

Cred că excelența în industria farmaceutică din România reprezintă un standard ridicat de performanță și calitate în toate aspectele și procesele acestei industrii. Aceasta presupune dezvoltarea și furnizarea de produse și servicii farmaceutice sigure, eficiente și de înaltă calitate, respectând standardele naționale și internaționale. De asemenea, excelența înseamnă angajamentul față de inovație, cercetare și dezvoltare, precum și o conduită etică și transparentă în toate operațiunile.

 

Cum contribui la succesul Worwag Pharma Romania atunci cand esti la munca?

Contribuția mea la succesul Worwag Pharma Romania se poate sumariza prin responsabilitate, dedicare și respect. Responsabilitate față de calitate, inovație și excelență în toate sarcinile pe care le îndeplinesc, dedicare 100% pentru a atinge obiectivele ambițioase pe care compania noastră și le propune și respect pentru munca tuturor colegilor mei. De asemenea, angajamentul meu față de munca în echipă, comunicarea eficientă și găsirea soluțiilor creative la provocările întâlnite contribuie la îndeplinirea obiectivelor companiei. Și – nu în ultimul rând – prin implicarea mea în procesele de îmbunătățire continuă, precum și adaptarea la schimbările din industrie, îmi aduc aportul la creșterea performanței și competitivității Worwag Pharma Romania.

 

Ce ți-ai dori să se știe mai mult despre munca ta sau despre tine la muncă?

E dificil să răspund la această întrebare deoarece rolul meu în cadrul companiei presupune a munci „din spatele scenei”, a oferi suport și o bază pe care colegii mei să o folosească mai departe în activitatea lor. Aș dori ca oamenii să știe mai mult despre cât de mult iubesc ceea ce fac, despre pasiunea și angajamentul meu față de calitate în industria farmaceutică. De asemenea, mi-ar plăcea să se știe mai mult despre abilitățile mele și experiența mea în domeniu, precum și despre modul în care îmi folosesc aceste calități pentru a aduce valoare și rezultate pozitive pentru echipa și organizația în care îmi desfășor activitatea.