Premiul Implicare câștigat de colega noastră Nistor Andreea-Luminita.

Alegem să premiem implicarea, atitudinea proactivă, spiritul de inițiativă. Suntem curioși să aflăm mai multe despre viziunea colegei noastre despre cea ce înseamnă implicarea la locul de muncă, industria farmaceutică și ceea ce face diferenta pentru performanță.

Care sunt acțiunile pe care tu le faci și consideri că te-au condus spre premiul “Implicare” în cadrul Galei Worwag?

În calitate de reprezentant comercial în cadrul companiei, am adoptat o abordarea proactivă pentru promovarea produselor în farmacii. Prin stabilirea unor relații solide și de încredere cu farmaciștii, am fost capabilă să promovez produsele eficient și să susțîn realizarea unor servicii de calitate și orientate către pacient. Am fost implicată în numeroase evenimente și inițiative demonstrând angajament față de echipa Worwag Pharma.

 

Cum arată una dintre cele mai satisfăcătoare zile la Worwag Pharma România?

 

O zi satisfăcătoare la Worwag Pharma este atunci când văd impactul pozitiv al informațiilor transmise, prezentărilor susținute și simt recunoștința colaboratorilor pentru muncă pe care o depun zilnic. Astfel, să știu că produsele noastre au o eficacitate marcantă asupra sănătății pacienților și faptul că suntem apreciați și recomandați în domeniul farmaceutic este cu adevărat motivant și satisfăcător.  

 

Ce elemente sunt prezente, după părerea ta, într-o relație profesională de succes?

 

Elementele unei relații profesionale de succes consider că sunt următoarele: comunicarea eficientă și deschisă, respectul, încrederea, transparență și împărtășirea obiectivelor și valorilor comune.

 

Ce apreciezi cel mai mult în muncă pe care o faci zi de zi?

 

Ceea ce apreciez cel mai mult în muncă mea zilnică este oportunitatea de a fi parte a unei echipe plină de profesionalism și fie că este vorba despre promovarea unui produs sau de oferirea informațiilor și a suportului partenerilor noștri, știu că muncă mea are un impact pozitiv în viața și sănătatea pacienților.

 

Ce îți place să faci în timpul liber?

 

În timpul meu liber, îmi place să călătoresc și să explorez lucruri noi. De asemenea, îmi dedic timpul familiei și prietenilor în numeroase activități recreative. Aceste momente îmi oferă echilibrul necesar și oportunitatea de a mă reconecta cu pasiunile și valorile personale.